Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι σχεδόν έτοιμο. Λεπτομέρειες απομένουν. Ο κόσμος όσο περνάνε οι μέρες και ακούει το πόσο εντυπωσιακό θα γίνει, τόσο ανυπόμονος είναι. Το γήπεδο στην Αγία Σοφία θα είναι πραγματικό στολίδι. Ένα γήπεδο που το οραματίζεται κάθε φίλος της ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι από τα ωραιότερα γήπεδα που θα έχουμε στην […]

Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι σχεδόν έτοιμο. Λεπτομέρειες απομένουν. Ο κόσμος όσο περνάνε οι μέρες και ακούει το πόσο εντυπωσιακό θα γίνει, τόσο ανυπόμονος είναι.

Το γήπεδο στην Αγία Σοφία θα είναι πραγματικό στολίδι. Ένα γήπεδο που το οραματίζεται κάθε φίλος της ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι από τα ωραιότερα γήπεδα που θα έχουμε στην Ελλάδα.

Έχουν βγει πληροφορίες ότι η Ένωση θα μπει στο σπίτι της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Δύσκολο όμως να συμβεί κάτι τέτοιο. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι τέλη του έτους αρχές του νέου έτους θα μπει και τυπικά στο νέο της σπίτι.

Είναι η αργότερη προθεσμία που υπάρχει. Τότε ίσως να είναι όμως και μία περίοδος που ο κόσμος να ξεκινήσει σταδιακά να επιστρέφει και στο γήπεδο. Η Πανδημία μας πήγε πίσω και ακόμα δεν έχουμε δει τον κόσμο στη θέση του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ