ΠΑΟΚ... made in Portugal με τους... Σοάρες και τον Ολιβέιρα να βάζουν από το πρώτο ΄ημίχρονο τα θεμέλια της νίκης του Δικεφάλου απέναντι στον Ιωνικό, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

ΠΑΟΚ… made in Portugal με τους… Σοάρες και τον Ολιβέιρα να βάζουν από το πρώτο ΄ημίχρονο τα θεμέλια της νίκης του Δικεφάλου απέναντι στον Ιωνικό, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε στο γήπεδο της Νέαπολης ώστε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, κόντρα σε μία ομάδα που μέχρι ριν λίγο καιρό ήταν η μοναδική που δεν είχε κερδίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ελληνικό πρωτάθλημα! Και τα κατάφερε περίφημα στη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του τη φετινή σεζόν (0-3)!

ωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σοόυζα, Σάκιτς, Ρομαό (69′ Κάνιας), Φαντιγκά (83′ Μασάς), Λοβέρα (69′ Μεντόσα), Ελευθεριάδης (69′ Ιωαννίδης), Σεμπά (84′ Τσιμπσά), Μάντζης
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (76′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς (85′ Κουαλιάτα), Φ. Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (71′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71′ Τόμας)










Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ