Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλης, πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο ισχυρός άνδρας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να αποθεώσουν τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή. Στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” υπολογίζεται πως θα βρεθούν περίπου 25 χιλιάδες θεατές. Ο Σπανούλης πανηγύρισε με τα ερυθρόλευκα την κατάκτηση δυο Euroleague, τριών […]

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλης, πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο ισχυρός άνδρας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να αποθεώσουν τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή. Στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” υπολογίζεται πως θα βρεθούν περίπου 25 χιλιάδες θεατές. Ο Σπανούλης πανηγύρισε με τα ερυθρόλευκα την κατάκτηση δυο Euroleague, τριών πρωταθλημάτων, ενός κυπέλλου Ελλάδος και ενός Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Ήδη ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε με έναν τρόπο το στίγμα:

«Αύριο βράδυ ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ στον ναό του ποδοσφαίρου», ανέφερε ο αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ σε ανάρτηση του στο Instagram, για τον Βασίλη Σπανούλη.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ