Πήρε το φιλικό απέναντι στην Άρσεναλ η Γιουνάιτεντ

Πήρε το φιλικό απέναντι στην Άρσεναλ η Γιουνάιτεντ – Ο Μικέλ Αρτέτα επέλεξε στο βασικό σχήμα της Άρσεναλ τον Ντέκλαν Ράις και τον Γιούριεν Τίμπερ, ενώ από την πλευρά του ο Έρικ Τεν Χάαγκ δοκίμασε σχήμα με τον Τζέιντον Σάντσο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», παρουσίασαν καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και στο 30ο λεπτό ο Κόμπι Μάινου έστρωσε στον Μπρούνο Φερνάντες, με τον αρχηγό της Γιουνάτεντ να ανοίγει το σκορ.

Εφτά λεπτά αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Τζέιντον Σάντσο, να δικαιώνει τον Έρικ Τεν Χάαγκ για την επιλογή του να τον τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης, διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Έρικ Τεν Χάαγκ άλλαξε όλη την ενδεκάδα του, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά και την Άρσεναλ να ισορροπεί το ματς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απαντήσει στα δύο γκολ της Γιουνάιτεντ.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ πήρε το φιλικό… ντέρμπι, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο την περιοδεία της στην Αμερική, με τον Έρικ Τεν Χάαγκ να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τίμπερ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου, Όντεγκάαρντ, Ράις, Χάβερτς, Σάκα, Ενκέτια, Μαρτινέλι.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Τίρνι, Παρτέι, Γουάιτ, Ζορζίνιο, Σμιθ-Ρόου, Βιέιρα, Τροσάρντ, Ζεσούς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ε. Τεν Χάαγκ): Χίτον, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Μάινου, Μάουντ, Άντονι, Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Σάντσο.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Ράσφορντ, Έρικσεν, Ντιαλό (59′ λ.τρ. Πελίστρι), Κασεμίρο, Νταλότ, Γουίλιαμς, ΜακΤόμινεϊ, Φόρσον.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ