Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά, με το γκολ του Λορέν Μορόν στο 25λεπτο, ο Άρης δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κηφισιάς και απώλεσε 2 βαθμούς ενόψει συνέχειας. 

Πέταξε 2 βαθμούς με την Κηφισιά ο Άρης! – Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά, με το γκολ του Λορέν Μορόν στο 25λεπτο, ο Άρης δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κηφισιάς και απώλεσε 2 βαθμούς ενόψει συνέχειας.

Η αξιόμαχη Κηφισιά βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Οζέγκοβιτς και έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της και όπως και στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε από δυνάμεις και μεσοεπιθετικές λύσεις με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε (83′ Σαμόρα), Πάρντο (67′ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοφ (67′ Κάρλσον), Μενέντεζ (68′ Ντουκουρέ), Μορόν.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς), Παπασάββας (68′ Πέιος), Ίλιεφ (62′ Μπιφούμα), Τεττέη, Μασούρας, Αντερέγκεν (62′ Μπρισιούμα).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ