Περέα: ΠΑΣάς στα Γιάννινα -κι οι αλλοι; Άς πρόσεχαν! Κι όταν λέμε “οι άλλοι”, εννοούμε δύο, τον εξής έναν, τον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος Κολομβιανός εξτρέμ αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά χαρτιά του Ηρακλή Μεταξά που βλέπει την ομάδα του να φιγουράρει στην 5η θέση. Αν και η σεζόν είναι ακόμη στην αρχή της, ο […]

Περέα: ΠΑΣάς στα Γιάννινα -κι οι αλλοι; Άς πρόσεχαν! Κι όταν λέμε “οι άλλοι”, εννοούμε δύο, τον εξής έναν, τον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος Κολομβιανός εξτρέμ αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά χαρτιά του Ηρακλή Μεταξά που βλέπει την ομάδα του να φιγουράρει στην 5η θέση. Αν και η σεζόν είναι ακόμη στην αρχή της, ο ΠΑΣ εμφανίζεται στο γήπεδο συγκεντρωμένος και σοβαρός. Περί Ευρώπης, ακόμη, φυσικά και δε μιλάει κανείς στα Γιάννινα. Έστω κι αν, ως ελπίδα, ίσως σιγοκαίει στο μυαλό τους.

Γι’ αυτόν που σίγουρα μιλάνε -και… “καίει” ως τώρα στο χορτάρι- όμως, είναι ο Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός κάνει ως τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις στην κορυφή της επίθεσης και έχει κερδίσει την καρδιά και της κερκίδας. Αυτήν που δεν κέρδισε -δύο φορές κιόλας- ήταν η καρδιά των προπονητών του Παναθηναϊκού. Διότι ήταν ο Νίκος Νταμπίζας εκείνος που, στήνοντας με το Δώνη μια ομάδα με μικρό μπάτζετ, αλλά μεγάλο μέλλον, ξεχώρισε πρώτος τον Περέα. Τότε τον διεκδικούσε και η ρωσική Κρίλια Σοβέτο, αλλά ο παίκτης προτίμησε το “τριφύλι”.

Στην πρώτη του σεζόν, πιτσιρικάς ακόμη και με εμπειρία μόνο από τις Ακαδημίες και την ομάδα Νέων της Πόρτο, δεν έλαμψε κιόλας. Ούτε ήταν, όμως, κακός. Συμπλήρωσε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πέτυχε 3 γκολ. Στα χέρια του Δώνη, ποιος αμφιβάλει ότι θα πήγαινε μπροστά; Α, ναι. Ο… Παναθηναϊκος αμφέβαλλε. Δώνης και Νταμπίζας αντικαταστάθηκαν το 2020 από τους Πογιάτος-Ρόκα. Δεν άρεσε στους Ισπανούς ο Περέα. Άρεσε στον ΠΑΣ -από τότε. Αλλά τελικά έφυγε δανεικός για το Βόλο. Είχε μια καλή χρονιά, με 31 συμμετοχές συνολικά και 3 γκολ. Και το περασμένο καλοκαίρι ήλπιζε ότι αυτή η δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα θα άλλαζε τη διάθεση και των “πρασίνων”. Μπα.

Από ποδοσφαιρική “ματιά¨”, κάπου… “περΕα βρέχει…”

Ούτε ο Γιοβάνοβιτς αξιολόγησε τον Περέα ως κατάλληλο για το ρόστερ. Ο ΠΑΣ επανήλθε και με 50.000 ευρώ τον απέκτησε για τρία χρόνια. Ως τώρα, μοιάζουν με χρήματα πολύ καλώς ξοδεμένα. Ο Κολομβιανός κάνει τα πάντα στο χορτάρι. Κερδίζει – πολλά! – φάουλ, διεκδικεί, κλέβει μπάλες, ανοίγει διαδρόμους, μοιράζει ασίστ, παίζει ομαδικά και, κυρίως, με πάθος και πείσμα. Ο Ηρακλής Μεταξάς τρίβει τα χέρια του με την επιλογή του. Αλλά και ο ποδοσφαιριστής έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.

Τελικά, το μόνο που φαίνεται ότι χρειαζόταν ήταν λίγη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και η ευκαιρία να τις αποδείξει. Αλλά, όπως επίσης φαίνεται, από ποδοσφαιρική “ματιά”, ονόματα δε λέμε και υπολήψεις δε θίγουμε, κάπου… “περΕα βρέχει”

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι