Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την συνάντηση έκανε δηλώσεις για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και στάθηκε περισσότερο στην εικόνα που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο φιλικό του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έδωσε ο Ολυμπιακός.

Μετά την αναμέτρησή τους με τη Ριντ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Και αυτό το φιλικό έλαβε χώρα επί αυστριακού εδάφους. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 2-1, κάνοντας την ανατροπή.

Τα φιλικά για τον Ολυμπιακό δεν τελειώνουν εδώ, φυσικά. Θα παίξει, ακόμα, με την Κρακόβια (27/06), τη Σλάβια Πράγας (29/06), την Αρμίνια (01/07), τη Σάλτσμπουργκ (02/07) και την Άλκμααρ (09/07).

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την συνάντηση έκανε δηλώσεις για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και στάθηκε περισσότερο στην εικόνα που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρόμοιο με το χθεσινό ματς. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για μένα. Είδα ενδιαφέροντα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο αν και δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω βελτίωση και τους παίκτες μου να δουλεύουν σκληρά και βλέπω πράγματα που μου αρέσουν.»

«Πρέπει να δουλέψουμε όταν βγαίνει η άμυνα ψηλά να έχουμε σωστές θέσεις. Πρέπει να δουλέψουμε την πίεση ψηλά γιατί είναι σαν να παίζουμε ξεχωριστά. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί δεν έχουμε δουλέψει πολύ. Και στην επίθεση θέλει δουλειά γιατί δεν έχουμε βρει ρυθμούς. Θέλει χρόνο ακόμα και έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ