Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε 200 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού και έκανε σχετική ανάρτηση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές στον αγώνα στο Φάληρο. Πήραν ευκαιρία και χρόνο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής.

Ντεμπούτο και για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Μάλιστα ο νεαρός Γάλλος νεοαποκτηθείς άνοιξε και τον σκορ για τους «ερυθρόλευκους». Τα «καναρίνια» ισοφάρισαν με τον Καρέλη στο 85ο λεπτό. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Γιώργος Μασούρας που πέρασε ως αλλαγή. Πέτυχε το 2-1, έστειλε στο ματς στην παράταση και εκεί με δικό ξανά γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Ολυμπιακός έτσι πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Με νίκη λοιπόν συνδυάστηκε και το 200ο παιχνίδι του Πέδρο Μαρτίνς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός με ανάρτησή του στα social media, επισήμανε πως παρά τα 200 παιχνίδια η πείνα για νίκες στους Πειραιώτες παραμένει η ίδια.

“200 παιχνίδια χωρίζουν αυτές τις δύο φωτογραφίες, αλλά η πείνα για νίκη σε αυτό το κλαμπ παραμένει η ίδια. Η πρόκρισή μας στο Κύπελλο Ελλάδας στα ημιτελικά στο σημερινό παιχνίδι είναι απόδειξη αυτού. ΠΑΜΕ”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ