Τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουλίου ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα της Πολωνίας Μπάνικ Οστράβα

Στο πλαίσιο της βασικής προετοιμασίας του ο ΠΑΣ Γιάννινα που την πραγματοποιεί στην Πολωνία έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την πιο έτοιμα Μπάνικ Οστράβα.

Τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουλίου ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα της Πολωνίας Μπάνικ Οστράβα η οποία ήτασν σαφέστατα πιο έτοιμη αφού το πρωτάθλημα της ξεκινάει πιο σύντομα.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1 και για τον ΠΑΣ σκόραρε στο 5′ ο Σταματελόπουλος και οι Πολωνοί βρήκαν την απάντηση λίγο πριν λήξη το πρώτο μέρος με τον Φρίντριχ.

Ντεμπούτο έστω και όχι σε επίσημο αγώνα ο Θανάσης Στάικος που είδε την ομάδα του να προσπαθεί και να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ (46′ Σούλης), Σόρια (72′ Τσάβος), Παντελάκης (46′ Μπαγκαλιάνης), Εραμούσπε, Ποζνάνσκι (60′ Καραχάλιος), Λιάσος (81′ Ριένστρα), Μπιλμπάο (56′ Πούντιτς), Κιάκος, (81′ Ρίζος) Λώλης (56′ Πήλιος), Ροσέρο (72′ Κύρκος), Σταματελόπουλος (46′ Μορέιρα).

Ο τεχνικός του σύλλογου Θανάσης Στάικος δήλωσε:

“Ήταν το πρώτο φιλικό για μας, απέναντι σε μία σαφώς πιο έτοιμη και καλή ομάδα. Μπορώ να πω ότι είδαμε αρκετά καλά στοιχεία σ’ αυτό το παιχνίδι, απ’ αυτά που φυσικά έχουμε δουλέψει ως τώρα. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ