Τα πολλά ατομικά λάθη στοίχισαν στον Άρη, σύμφωνα με τον προπονητή του.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Άλαν Πάρντιου να εξηγεί πως οι παίκτες του δεν τήρησαν το πλάνο τους.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν από την «Ένωση» μες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον προπονητή τους να τονίζει μετά το τέλος του ματς: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, ήταν πολύ κακή η απόδοσή μας.

Ήμασταν αρχιτέκτονες της πτώσης μας, με πολύ κακές επιλογές. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και σωματικά και ψυχικά για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε.

Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας. Υπήρχαν πολλά ατομικά λάθη και δεν ανταποκριθήκαμε στο πλάνο μας».

Ρωτήθηκε για τα κενά μεταξύ των γραμμών της ομάδας του και πού θεωρεί πως οφείλονται και απάντησε: «Πρώτα από όλα στην ποιότητα του αντιπάλου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα. Το μεγάλο ζήτημα είναι πως πάλι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, δεχθήκαμε ένα γκολ και αποσυγκεντρωθήκαμε».

Όσον αφορά στο μέλλον και πώς θα λύσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει, παραδέχθηκε: «Μόνο με μια καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Ιωνικό. Σήμερα πραγματοποιήσαμε πολύ άσχημη εμφάνιση».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ