Όλη η ομάδα έχει στρέψει πλέον αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στις Ευρωπαϊκές μονομαχίες με την Λέφσκι.

Οι μεταγραφές προχωράνε βάση πλάνου. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εδώ και λίγα 24ωρα με κάθε επισημότητα ο Καλίντ Νάρεϊ, αφού επήλθε πλήρη συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Με τον παίκτη να ετοιμάζεται να κάνει άμεσα απόσβεση, σε ένα αρκετά χαμηλό ποσό για τα δεδομένα του.

Όλη η ομάδα έχει στρέψει πλέον αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στις Ευρωπαϊκές μονομαχίες με την Λέφσκι. Μπορεί η αντίπαλος να είναι σίγουρα στα μέτρα της ομάδας του Λουτσέσκου, αλλά πάντα χρειάζεται προσοχή.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία, αφού ο  Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Κοτάρσκι κάτω απο τα γκολποστ.

Στο αριστερό άκρο  Βιεϊρίνια ή Ράφα Σοάρες.

Ίνγκασον- Κάργαστόπερ

Τραυματίας ο Λύρατζης και λογικά δεν θα αγωνιστει.

Στην εσαία γραμμή  Ντόουγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβαμπ ή Γιασμίν Κούρτιτς.

Μπροστά από τους δυο κεντρικούς χαφ Φιλίπε Σοάρες ή Τιάγκο Ντάντας.

Στην επίθεση του Δικεφάλου Άντριγια Ζίβκοβιτς, Νίκο Κουαλιάτα, και ο Γιώργος Κούτσιας στην κορυφή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η πρεμιέρα απέχει μόλις δύο μέρες. O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Βουλγαρία και ψάχνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Λέφσκι. Το αγωνιστικό τμήμα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την Τρίτη (19.07) η τακτική μονοπώλησε και πάλι το προπονητικό ενδιαφέρον. Κυκλοφορία, ανάπτυξη, αυτοματισμοί ήρθαν σε πρώτο πλάνο, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια

.Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αποχώρησε από την προπόνηση και θα επανεξεταστεί αύριο. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Τετάρτη (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ίνγκι Ίνγκασον .Το απόγευμα στις 19:00 η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Σόφια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ