Οι «ασπρόμαυροι» έπιασαν τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τον Βόλο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς αύξησαν σε εφτά αναμετρήσεις το αήττητο σερί τους απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, επικρατώντας με 3-0.

Παράλληλα, σημείωσαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα κι «έπιασαν» στην τρίτη θέση της κατάταξης τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, υποχώρησαν στην πέμπτη θέση, στο -1 από τους «ασπρόμαυρους» και τους Πειραιώτες.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου «καθάρισαν» την επικράτηση από το πρώτο μέρος. Ο Νέλσον Ολιβέιρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 28’ άνοιξε το σκορ.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αουγκούστο από τον Κότνικ, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Κωνσταντέλια.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 30’, με γυριστό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Στο 36’ ο Οζέγκοβιτς πήρε την μπάλα από τον Μπαριέντος και βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι. Τον πέρασε και ήταν έτοιμος να πλασάρει, αλλά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ και δεν άφησε τη φάση να εξελιχθεί, για να ελεγχθεί στη συνέχεια από το VAR.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 44’, αλλά ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος, που ανέλαβε την εκτέλεσή του, αστόχησε.

Δοκάρι είχε ο «δικέφαλος» στο 51’, σε σουτ του Ζίβκοβιτς, πριν ο Αουγκούστο διαμορφώσει το 3-0 στο 62’, σκοράροντας από την άσπρη βούλα. Το πέναλτι κέρδισε ο Κωνσταντέλιας, που ανατράπηκε μες στην περιοχή.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες (73′ Σβαμπ), Αουγκούστο (84′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84′ Κουαλιάτα), Ελ Καντουρί (73′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (73′ Μπράντον Τόμας).

Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87′ Λυμπεράκης), Μεταξάς, Μπαριέντος (66′ Μπατόκιο), Ματίγια, Φερνάντες (66′ Νοκιέρ), Ντέλετιτς (78′ Βίκτορ Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (66′ Κούτσιας).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ