ΠΑΟΚ και Κούτσιας βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του παίκτη

ΠΑΟΚ και Κούτσιας βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του παίκτη. Παρά τις φήμες που τον θέλουν εν τέλει να υπογράφει για 4 χρόνια ακόμη στον δικέφαλο.

Για να φτάσουμε στο σήμερα προηγήθηκαν συναντήσεις επί συναντήσεων με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που ζητούσε πολλά λεφτά και εγγυήσεις πως ο Κούτσιας θα παίζει και θα πάρει ευκαιρίες.

Κάτι που, όπως είναι φυσικό, όταν μια ομάδα μιλάει με έναν ταλαντούχο μεν, 18χρονο δε, παίκτη είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να δεσμευτεί.

Η αντιπρόταση του ΠΑΟΚ ήταν ο παίκτης να φύγει ως δανεικός στον Βόλο, αν και εφόσον κλείσει στον δικέφαλο πρώτα. Χωρίς να δοθεί δικαίωμα απόκτησης στους Θεσσαλούς.

Απλώς και μόνο για να πάρει παιχνίδια και την απαραίτητη εμπειρία ώστε να επιστρέψει πιο ολοκληρωμένος στον ΠΑΟΚ.

Η μεριά του παίκτη για να δεχθεί την πρόταση των 4 ετών ζητούσε πολλά παραπάνω χρήματα από αυτά που έδινε ο ΠΑΟΚ και το θέμα έληγε εκεί… για την ώρα.

Στο παρασκήνιο τώρα, εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο, στην υπόθεση, λέγεται από φήμες, πως εμπλέκεται και άλλη ομάδα από το Big 5, η οποία παρακολουθεί στενά τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό. Με την ίδια ομάδα να μην κάνει όμως κίνηση πέρσι, όταν το buyout του παίκτη ήταν στα 2 εκ. ευρώ.

Κάτι που μας βάζει σε υποψίες, πως μπορεί να γνώριζαν πως με το πέρας του χρόνου θα μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους με πολύ λιγότερα.

Πλέον, στο 2022, στην πρώτη ευκαιρία θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Μιλάμε για ομάδα με ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ, που μπορεί να εγγυηθεί χρόνο και εμπιστοσύνη στον παίκτη.

Όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του και τις συζητήσεις με τον δικέφαλο. Με τις εξελίξεις πάντως να αναμένονται το αργότερο ως την Τρίτη.

UPDATE

Ο νεαρός διεθνής αντιλήφθηκε πως θα πρέπει να «έρθει στα μέτρα της ομάδας».

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, όπως αναμενόταν και ο ποδοσφαιριστής τελικά τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Οι αρχικές απαιτήσεις της πλευράς Κούτσια είχαν κριθεί «εκτός λογικής» και είχαν απορριφθεί δίχως δεύτερη σκέψη από τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τετραετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές στις 250.000 ευρώ και σε βάθος τετραετίας να φτάνουν το 1.000.000 ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ