Πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται, στον ΠΑΟΚ όμως δεν ανησυχούν.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει μειώσει τις εμφανίσεις του στη χώρα μας και πολλά έχουν ξεκινήσει να ακούγονται για τις προθέσεις του. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν δείχνουν να ανησυχούν. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά.

Μόνο ο ίδιος γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τις επιχειρήσεις του, αλλά και με τον «δικέφαλο». Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν πως κινείται για την παραχώρηση του Open και του ΟΛΘ, όπως και του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός πως έρχεται ολοένα και πιο σπάνια στην Ελλάδα πολλοί το αποδίδουν σε διάθεσή του να μην ασχοληθεί άλλο με τις εδώ επιχειρηματικές δραστηριότητές του, όπως είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που έχει στην κατοχή του και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Μαζί με το «Μακεδονία Παλλάς» λέγεται πως θα πωληθούν, ως «πακέτο», στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Τζων Καλαφάτη.

Ο τελευταίος είναι παραγωγός ταινιών και εκτός από το στούντιο που διατηρεί στη Νέα Υόρκη έστησε πρόσφατα και στούντιο παραγωγής ταινιών στη βόρεια Ελλάδα.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον πόλεμο, που εξακολουθεί να μαίνεται, ο 63χρονος επιχειρηματίας λογικό μέχρις ενός σημείου να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η χρονική συγκυρία δεν είναι η καλύτερη δυνατή για εκείνον. Το μπάτζετ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει «στενέψει» την τελευταία διετία.

Κύκλοι εκτός ΠΑΟΚ να το σημειώσουμε λένε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται να φύγει από την Ελλάδα και να παύσει να έχει επιχειρηματική εμπλοκή στη χώρα

Ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», επίσημα, δεν έχει πάρει θέση για τα όσα ακούγονται.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη φημολογία , σύμφωνα με την οποία ο Ιβάν Σαββίδης έχει πρόταση και επαφές για την πώληση του ΠΑΟΚ με τον επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη.

Φέτος, για τρίτη σεζόν, είναι κάτοχος σουίτας στην Τούμπα και αρκετά συχνά  βλέπει παιχνίδια αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι ο Μυστακίδης είναι ένας πολύ καλός φίλος του ΠΑΟΚ. Και έτσι θέλει να παραμείνει.

Διαρρέεται πάντως, τόσο από το περιβάλλον του Ιβαν Σαββίδη όσο και από την ομάδα, πως δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με κανέναν, αφού δεν είναι στις προθέσεις του να πουλήσει.

Σίγουρα έχει την σημασία του…

Επίσης σημασία για τους φίλους του ΠΑΟΚ είναι να γίνει γνωστό από που βγαίνουν όλες αυτές οι διαρροές. Γιατί υπάρχουν και ορισμένοι τις κρατάνε συνεχώς στην επιφάνεια.

Κάποια στιγμή θα πούμε περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα…

Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να μπει σε διαδικασία πρότασης εξαγοράς έχοντας απέναντι του τον Σαββίδη, είναι δύσκολο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι