Κούρτιτς και Αουγκούστο έχουν δικαίωμα να συζητήσουν με όποια ομάδα θέλουν από το Δεκέμβριο και άρα δε μπορούν να φέρουν τώρα στον ΠΑΟΚ τα λεφτά που θέλει. Όμως αυτός δεν είναι και ουιαστικός λόγος να μη μείνει στην ομάδα ο 22χρονος χαφ που εντυπωσίασε πέρυσι...

ΠΑΟΚ: “Σειρήνες” για Τσιγγάρα και τι θα κάνει ο Ραζβάν… Στις 20 Αυγούστου, ο διεθνής με την Ελπίδων χαφ θα κλείσει τα 22 του. Αλλά στον “Δικέφαλο” έχει ήδη κλείσει… 12 χρόνια. Από 10 χρονών παιδάκι στις Ακαδημίες της ομάδας, ο Τσιγγάρας ήταν σίγουρα μια από τις αποκαλύψεις της περυσινής σεζόν. Πήρε με την ομάδα συνολικά 30 εμφανίσεις και 2.136 αγωνιστικά λεπτά. Και πέρυσι το Νοέμβριο οι εμφανίσεις του, αλλά και η σκληρή δουλειά του στις προπονήσεις έφεραν, με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου και την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2024.

Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν ηταν παρών στο ματς με τη Λέφσκι. Όμως το παιχνίδι αυτό έχουμε πει ότι αποτελεί την απαρχή σοβαρών εξελίξεων στον ΠΑΟΚ. Με παίκτες όπως ο Ντόουγκλας Αουγούστο, αλλά και ο Γιάσμιν Κούρτιτς να είναι στους υπό αποχώρηση, μαζί, επίσης με εφτά-οκτώ ακόμη ποδοσφαιριστές. Το όνομα του Χάρη Τσιγγάρα δεν έχει κυκλοφορήσει σε τέτοιο σενάριο. Κυκλοφορεί όμως σε διάφορα σενάρια για ομάδα του εξωτερικού (κυρίως Ουτρέχτη), με τη μορφή δανεισμού. Ήταν άλλωστε ο παίκτης που την περασμέμνη σεζόν υπερδιπλασίασε την αξία του.

Τα σενάρια για να φύγει δανεικός και πόση βάση έχουν…

Επισήμως, από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει θέση -ούτε καν διαρροή- γύρω απ’ το ζήτημα, που παραμένει ανοικτό. Κι αυτό επειδή ο Αουγκούστο και ο Κούρτιτς έχουν συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγους μήνες όποια ομάδα τους θέλει μπορεί να έλθει σε επαφή μαζί τους για να τους αποκτήσει ως ελεύθερους. Είναι κάτι που μειώνει τις πιθανότητες να βρεθεί τώρα σύλλογος να κάνει κίνηση -όχι στα χρήματα που θα ικανοποιούσαν τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον.

Αυτός είναι και ο λόγος, λοιπόν, που, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει ξεκάθαρη τοποθέτηση στο θέμα, που ωστόσο, είναι θέμα συζήτησης στα στέκια των φίλων της ομάδας. Ο Τσιγγάρας είναι, χωρίς αμφιβολία, μεγάλο ταλέντο και από τα σπλάχνα της ομάδας. Και, φυσικά, είναι σε εξαιρετική ηλικία για να σταθεί στο πλάι ενός ελληνικού κορμού με ονόματα όπως οι Λευτέρης Λύρατζης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιάννης Κάργας, Γιώργος Κούτσιας, Λάζαρος Λάμπρου, κ.λπ. Μ’ αυτά ως δεδομένα, οι συζητήσεις για δανεισμό του είναι μάλλον αβάσιμα σενάρια…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι