Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση επιθετικού όμως οι τραυματισμοί δημιουργούν και νέες ανάγκες στο ρόστερ.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση επιθετικού όμως οι τραυματισμοί δημιουργούν και νέες ανάγκες στο ρόστερ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δείχνει ενεργός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχοντας ήδη αποκτήσει τον Τάισον. Μια σημαντική προσθήκη που όλοι πιστεύουν ότι θα βοηθήσει τους ασπρόμαυρους αλλά η ενίσχυση δεν πρέπει και δεν σταματά εδώ.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου κυνηγούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις μεταγραφές, εστιάζοντας την προσοχή τους στην απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Το όνομα του Λάριν παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ των ομάδων και είναι πραγματικότητα πως ο ΠΑΟΚ κυνηγά την υπέρβαση. Το σκάουτινγκ ωστόσο δεν αφοσιώνεται αποκλειστικά σε αυτή τη θέση.

Ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στα πλάγια μπακ το οποίο θα αναπληρωθεί με μεταγραφή! Αυτή είναι η απόφαση των διοικούντων και προχωρούν άμεσα σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους στόχους.

Ο Σάστρε αποτελεί για την ώρα τον μοναδικό παίκτη στα δεξιά της άμυνας, έχοντας επωμιστεί μεγάλο βάρος το τελευταίο διάστημα. Έτσι άμεσα αναμένονται εξελίξεις με τον εκλεκτό του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του σε αυτή τη θέση!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ