Μπερδεμένα είναι τα πράγματα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Λίγο έως πολύ μπερδεμένα είναι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Δεν μιλάμε μόνο για τους παίκτες θα αποκτήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» αλλά και σε αυτούς που θα μείνουν ή θα φύγουν.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Κούρτιτς και ο Αουγκούστο θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα των «ασπρόμαυρων». Τόσο για τον Βραζιλιάνο όσο και για τον Σλοβένο υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει ο Αουγκούστο να παραμείνει στην ομάδα του, από την άλλη ο Μπότο θέλει ένα deal, το οποίο θα βοηθήσει στο να υπάρξουν παραπάνω  χρήματα για να δοθούν για παράδειγμα στην απόκτηση ενός δεκαριού που ψάχνει ο Ρουμάνος τεχνικός. Για τον Βραζιλιάνο μέσο έχει προκύψει ενδιαφέρουν και από Σαουδική Αραβία αλλά και από Ιταλία μεριά.

Για τον Κούρτιτς υπάρχει η περίπτωση της Πάρμα. Τα ερωτήματα εδώ είναι άλλα. Σε περίπτωση που τελικά δεν πουληθεί κανένας από τους δύο, με τι ψυχολογία θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ τη στιγμή που ο καθένας για διαφορετικούς λόγους ήταν στην transfer list;

Πώς θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ακόμα και μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, που πέφτει η αυλαία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου όντας δυσαρεστημένοι με το περιβάλλον τους; Δύσκολα τα πράγματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ