Το απόγευμα της Κυριακής (5/6), ο 27χρονος παίκτης έφθασε στη Θεσσαλονίκη με τους ανθρώπους της ομάδας να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο.

Ο Ράφα Σοάρες 26άχρονος αμυντικός της Βιτόρια Γκιμαράες συμφώνησε με τον δικέφαλο και έφτασε Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών. Με ετήσιες απολαβές μισό εκατομύριο ευρώ.

Το απόγευμα της Κυριακής (5/6), ο 27χρονος παίκτης έφθασε στη Θεσσαλονίκη με τους ανθρώπους της ομάδας να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον δικεφάλο.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να πω πολλά είμαι εδώ για να υπογράψω με τον ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αύριο θα μιλήσω. Τρομερή ατμόσφαιρα στον ΠΑΟΚ, την αγαπώ, νομίζω πως όλα είναι τέλεια. Να υπογράψω και να το απολαύσω»

«Ο σύλλογος είναι εκπληκτικός, το ίδιο και οι φίλαθλοι του. Ολα μοιάζουν ιδανικά, όπως και η επιλογή που έχω κάνει».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/paok-eftase-sti-thessaloniki-o-rafa-soares

Ο Ράφα Σοάρες έμεινε ελεύθερος από την Γκιμαράες και έρχεται στην ΠΑΟΚ για να αναλάβει το αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο παίκτης αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μπορεί όμως να παίξει και ως χαφ, αλλά και ως εξτρέμ. Φέτος, σε συνολικά 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μέχρι στιγμής δύο γκολ και οκτώ ασίστ.

Στη Βιτόρια Γκιμαράες μετακόμισε το 2018, από την Πόρτο, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Είχε δοθεί δανεικός, από τους «δράκους», στις Κοΐμπρα, Ρίο Άβε, Φούλαμ, Πορτιμονένσε και Έιμπαρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ