Στον ΠΑΟΚ τους πίκρανε πολύ η πρεμιέρα! Ο δικέφαλος γνώρισε ήττα σε πρεμιέρα (μετά από 18 χρόνια) από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά το ανησυχητικό δεν είναι τόσο η απώλεια των τρων βαθμών ,όσο  η εικόνα των ασπρόμαυρων. Ομάδα αργή. Ασύνδετη! Χωρίς πολλές ποιοτικές λύσεις στον πάγκο. Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ήταν ότι […]

Στον ΠΑΟΚ τους πίκρανε πολύ η πρεμιέρα! Ο δικέφαλος γνώρισε ήττα σε πρεμιέρα (μετά από 18 χρόνια) από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά το ανησυχητικό δεν είναι τόσο η απώλεια των τρων βαθμών ,όσο  η εικόνα των ασπρόμαυρων.

Ομάδα αργή. Ασύνδετη! Χωρίς πολλές ποιοτικές λύσεις στον πάγκο. Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ήταν ότι δεν δημιούργησε κιόλας. Με έναν αντίπαλο μάλιστα που δεν θέλγει με την εικόνα του.

Θα άλλαζαν τόσα πολλά αν ο ΠΑΟΚ είχε έναν ακόμη επιθετικό; Ένα δεκάρι; Θα λύνονταν όλα τα προβλήματα Θα ήταν διεκδικητής του τίτλου και τώρα δεν είναι; Ποιος ξέρει;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λουτσέσκου ήθελε ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν ήρθαν. Στο τέλος των μεταγραφών υπάρχει ένα… κενό, και πως να το καλύψει;

Τα… πώς και τα γιατί έκλεισε έτσι όπως έκλεισε η μεταγραφική περίοδος δεν έχουν σημασία. Το αποτέλεσμα μετράει. Σε χρονιά που εμφανίζεται διεκδικητής του τίτλου, δεν επιτρέπονται τέτοιες απώλειες. Το γνωρίζουν όλοι στον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά θα προσπαθήσει κάτι να διορθώσει από την λίστα των ελεύθερων παικτών.

Τι συμβαίνει όμως με τα προβλήματα που έχουν υπαρκτή υπόσταση;

Η θέση του τερματοφύλακα πονάει. Η επιλογή του Ζίβκοβιτς δεν καλύπτει το πρόβλημα. Καθώς ούτε ο Πασχαλάκης δείχνει σταθερός.

Από την άλλη, και στο θέμα του φορ η ομάδα πάσχει. Θα έρχονταν ο Πρίγιοβιτς; Ο Μπέργκ; Θα έμενε ο Κρμέντσικ;

Ε, τελικά δεν ήρθε και δεν έμεινε κανείς. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πλέον 2 επιθετικοί ρολίστες. Και καμία μηχανή των γκολ.

Αυτά όμως είναι μόνο η κορυφή του “παγόβουνου” του προβλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει πως ενόψει συνέχειας θα πρέπει να βρει την μαγική λύση.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την πρόθεση του Σαββίδη για την μεταγραφική ενίσχυση. Αναμενόμενο να στηρίξει τον αγαπημένο του προπονητή. Το σίγουρο είναι ότι ήδη έχει γίνει επαφή. Αμέσως μετά τον αγώνα μίλησαν τηλεφωνικός, για όλα.

Δύσκολη η αγορά των ελεύθερων, αλλά αν πληρώσεις θα βρεις την καλή περίπτωση.

Η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή, και δεν σημαίνει τίποτα μια ήττα.

Αρκεί να ξαναμπεί το τρένο στην σωστή τροχιά….

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ