Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ και ένα πρότυπο για όλους μέσα στην ομάδα, κυρίως όμως για τους νέους.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ και ένα πρότυπο για όλους μέσα στην ομάδα, κυρίως όμως για τους νέους.

Ο ΠΑΟΚ ξεχειλίζει από ταλέντο στις νεαρές ηλικίες και η φετινή σεζόν αποτελεί εφαλτήριο για την αξιοποίησή τους. Ο Πορτογάλος σταρ της ομάδας βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και τους παροτρύνει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά!

Την ίδια στιγμή ο αρχηγός του Δικεφάλου σημείωσε και την ανάγκη της ομάδας να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:
“Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στα τελευταία ματς έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα αλλά και στην απόδοσή της μέσα στο γήπεδο. Αρκεί και μόνο να αναφέρω τη νίκη της απέναντι στον Παναιτωλικό και μάλιστα εκτός έδρας με 4-0 και αυτό δείχνει πολλά. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και δεν πρέπει να αλλάξουμε το πλάνο μας που δεν είναι άλλο από το να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά”.

Για το σερί του ΠΑΟΚ:
“Η ομάδα έχει δεθεί πλέον, γνωριζόμαστε περισσότερο ο ένας με τον άλλο και σε αυτό μας βοήθησε ο προπονητής ενώ δουλέψαμε καλά και στη διακοπή. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε καλά και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης και να πάμε ακόμη καλύτερα”.

Για τη μείωση τη διαφοράς από την πρώτη θέση σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές:
“Για εμάς δεν σημαίνει κάτι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο σε διάρκεια, έχουμε αρκετά παιχνίδια και μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και τα πλέι οφ. Εμείς πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το πιο σημαντικό τώρα είναι αυτό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε ξανά τους βαθμούς που έχουμε για τα επόμενα”.

Για τα νέα παιδιά:
“Νομίζω πως οι Ακαδημίες της ομάδας μας, όχι τώρα αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουν δουλέψει πάρα πολύ καλά, έχουν πολύ καλούς προπονητής. Αυτά όλα τα παιδιά έχουν απίστευτη ποιότητα και θα πάρουν σιγά-σιγά τις ευκαιρίες τους, ήταν τώρα ο Τζίμας, ο Σουλεϊμάι ήταν ο Κούλιε (σ.σ.: Κουλιεράκης), ο Ντέλιας (σ.σ.Κωνσταντέλιας). Εχουν μέλλον στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα, στο εξωτερικό γιατί την ποιότητα την έχουνε. Απλά πρέπει να έχουν τα πόδια τους σταθερά στο έδαφος και να μην ακούνε τίποτα. Νομίζω ότι και σε αυτό είμαστε πολύ καλά ως ομάδα, ως σύλλογος. Δουλεύουνε σκληρά, ακούνε τους προπονητές τους πιο έμπειρους παίκτες και θα έχουνε και από μένα ό,τι καλύτερο”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν