Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει πως και πως τον δημιουργικό μέσο που έχει ζητήσει, ενόψει και ενός μήνα με τρία ντέρμπι -τα δύο εκτός έδρας- που, εν πολλοίς θα κρίνουν κατά πόσο θα παραμείνει στο παιχνίδι του τίτλου...

ΠΑΟΚ: Ο Οκτώβριος-φωτιά και το 10άρι-κλειδί! To 0-0 με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν είναι, φυσικά, ένα αποτέλεσμα που έφερε και χαρά στον “Δικέφαλο”. Με την ομάδα ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στη 2η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, ο Λουτσέσκου οφείλει να κοιτάξει μπροστά. Και αυτό το μπροστά, μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο έχει το εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στις 12 του μηνός και το εκτός με τον ΟΦΗ, στις 18. Έστω λίγο… μετά το ένα, αλλά σίγουρα πριν από το δεύτερο, ο Ρουμάνος τεχνικός, όμως, ελπίζει και ότι θα έχει κλείσει με αίσιο τρόπο κάτι που περιμένει εδώ και καιρό.

Δεν είναι άλλο από το “δεκάρι” που, ανοιχτά έχει ζητήσει να έλθει μετά το νικηφόρο ματς με τον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Λουτσέσκου -και… όχι μόνο- έχει διαπιστώσει ότι η ομάδα πάσχει στον τομέα της δημιουργίας και θεωρεί απαραίτητη την προσθήκη ενός ποιοτικού δημιουργικού μέσου. Και το παράθυρο για να τον έχει, κλείνει στις 15 του μηνός. Ως τότε, ο Λουτσέσκου θέλει ο παίκτης να αποτελεί κομμάτι του έμψυχου υλικό, ώστε να μπορέσει να δουλέψει μαζί του και στο διάστημα της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League. (Με Κύπρο εκτός στις 24 του μηνός και εντός με Βόρειο Ιρλανδία στις 27).

Ένας μήνας με τρία ντέρμπι και 5 ματς συνολικά!

Ο Ρουμάνος ξέρει πολύ καλά τι… είδους μήνας είναι ο Οκτώβριος για τον ΠΑΟΚ. Ξεκινά, άλλωστε, με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Και η συνέχεια έχει εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό και ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αμέσως μετά παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Αλλά στις 29 υπάρχει το τρίτο… οκτωβριανό ντέρμπι, με την ΑΕΚ στο OPAP Arena. Με άλλα λόγια, είναι ο μήνας που, εν πολλοίς κρίνει το εάν και κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα μείνει για τα καλα μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου ή όχι.


Η αναζήτηση, λοιπόν, για το “10άρι” είναι πλέον ζήτημα απόλυτης προτεραιότητας, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει επίσης διαβεβαιώσει ότι “το ρόστερ δεν έχει ακόμη κλείσει”. Είναι ένα ρόστερ στο οποίο πιστεύει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και μάλιστα πολύ. Λόγω των ποιοτικών του χαρακτηριστικών, ωστόσο, επιμένει για δημιουργικό μέσο ακριβώς για να μπορέσει να πάρει το καλύτερο απ’ αυτό. Και όλα δείχνουν ότι το… “χατήρι” θα του γίνει και μάλιστα σύντομα…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν