Ο Βιγιοντρές δεν ήρθε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ζοσέ Μποτό ετοιμάζει τη μεταγραφή για το καλοκαίρι.

Από τη μέρα Από τη μέρα που πάτησε στη Θεσσαλονίκη ο Ζοσέ Μποτό, έπιασε δουλειά με ταχύτατους ρυθμούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα έφθασαν Σοάρες, Τσόλακ, Νινούα (παραχωρήθηκε δανεικός στη Λαμία), Σάστρε και Ζαμπά. Πολύ κίνηση εδώ που τα λέμε. Μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν να αποκτήσουν και έναν ακόμα παίκτη. Συγκεκριμένα, έναν εξτρέμ.

Αυτό το επιβεβαιώνουν τα ισπανικά μέσα που ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ προσέγγισε και έκανε πρόταση στη Μάλαγα για τον Κέβιν Βιγιοντρές. Ο Δικέφαλος τους Βορρά έδινε 2 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον 21χρονο ακραίο επιθετικό, αλλά η ισπανική ομάδα απέρριψε την πρόταση.

Ο νεαρός Ισπανός ανέβηκε το καλοκαίρι από τη Μάλαγα Β΄. Στην πρώτη του χρονιά με την πρώτη ομάδα έχει 23 συμμετοχές στην 2η κατηγορία της Ισπανίας. Πρόκειται για έναν εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά. Ωστόσο, έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια και διαθέτει επίσης πολύ δυνατά χτυπήματα.

Υπάρχει ακόμα στη λίστα του Ζοσέ Μποτό και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Κέβιν να φορά τα «ασπρόμαυρα» από το προσεχές καλοκαίρι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ