Στον ΠΑΟΚ έρχονται παίκτες πλέον ΜΟΝΟ με εντολή Ραζβάν Λουτσέσκου. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν το παζάρι ενόψει Γενάρη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη μετακίνηση του γιου του Φερνάντο Βαρέλα στην Μπενφίκα έχει προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στον ΠΑΟΚ για τον έμπειρο στόπερ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Ο ΠΑΟΚ έχει […]

Στον ΠΑΟΚ έρχονται παίκτες πλέον ΜΟΝΟ με εντολή Ραζβάν Λουτσέσκου. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν το παζάρι ενόψει Γενάρη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη μετακίνηση του γιου του Φερνάντο Βαρέλα στην Μπενφίκα έχει προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στον ΠΑΟΚ για τον έμπειρο στόπερ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε δίκιο να είναι ενοχλημένος για το γεγονός ότι, σύμφωνα με όσα διαρρέονται, δεν ενημερώθηκε και για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για το νεαρό Βαρέλα τον οποίο εκπαίδευε τα τελευταία 5 χρόνια στις ακαδημίες του. ‘

Μπορεί ουσιαστικά να μην άλλαζαν και πολλά από την στιγμή που ο 17χρονος και η οικογένεια του αποφάσισαν ότι οι προοπτικές του για το μέλλον θα είναι καλύτερες στην Πορτογαλία. Ωστόσο θα έπρεπε να ενημερώσουν και τον ΠΑΟΚ που αν μη τι άλλο, προσέφερε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης στην οικογένεια Βαρέλα.

Σε ό,τι αφορά στον ίδιο τον Φερνάντο Βαρέλα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ακόμη και αυτό της λύσης του συμβολαίου του από τον Γενάρη. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει έντονη δυσφορία για αυτόν, καθώς στη διοίκηση θεωρούν ότι η συμπεριφορά του στο θέμα του γιού του δεν ήταν ανάλογη με όσα του έχει προσφέρει ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη, ο Ραζβάν δεν σταματάει εκεί.

Αν ο Βαρέλα δεν συνεχίσει υπάρχουν ήδη λύσεις για στόπερ.

Αλλά και για …χαφ! Καθώς οι επιλογές όλο και λιγοστεύουν, με την κούραση που έχει μαζευτεί στα 6άρια και 8ρια του Δικεφάλου.

Αναμένεται καυτός Γενάρης στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο! Παρά το πολικό…ψύχος!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ