Οι ήττες φέρνουν γκρίνιες, φανερώνουν και προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε άσχημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.

Οι ήττες φέρνουν γκρίνιες, φανερώνουν και προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε άσχημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.

Κάθε άσχημο αποτέλεσμα ανοίγει το “κουτί της Πανδώρας” στους Θεσσαλονικείς. Λάθη που έγιναν ενδεχομένως το καλοκαίρι στον σχεδιασμό και τα πληρώνουν από τόσο νωρίς στη σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου “πονοκεφαλιάζει” καθημερινά για τη διαχείριση του ρόστερ και βαθιά μέσα του θα ήλπιζε να έχει μία ομάδα όπως στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.

Οι προτεραιότητες όμως άλλαξαν για τον Δικέφαλο και τις χλιδάτες μεταγραφές διαδέχτηκαν κινήσεις με γνώμονα το μέλλον. Μπορεί όντως μακροπρόθεσμα αυτό που τώρα χτίζει ο ΠΑΟΚ να αποδειχθεί “χρυσό” ωστόσο στην Ελλάδα η υπομονή δεν είναι αρετή και άπαντες θέλουν άμεσα αποτελέσματα.

Αυτή την κατάσταση πληρώνει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που εχθές τα “άκουσε” από μερίδα φιλάθλων. Μια ήττα σίγουρα δεν φέρνει την καταστροφή αλλά όσο οι ασπρόμαυροι απομακρύνονται από την κορυφή, τόσο η δυσαρέσκεια του κόσμου θα μεγαλώνει…

Χωρίς αυτό να δίνει “συγχωροχάρτι” στον Ρουμάνο τεχνικό για λάθη στη διαχείριση του αγώνα, έχει κάθε λόγο να νιώθει παραπονεμένος για κινήσεις που δεν έγιναν και θα πρόσδιδαν μεγαλύτερη ασφάλεια και μέταλλο στην ομάδα.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ