Η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες φαίνεται πως ξεμπλοκάρει για τον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς πηγαίνουν για ενίσχυση σε μια θέση που έχουν ανάγκη.

Η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες φαίνεται πως ξεμπλοκάρει για τον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς πηγαίνουν για ενίσχυση σε μια θέση που έχουν ανάγκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται έντονα το όνομα του Ισπανού για τον “Δικέφαλο“. Μετά την στασιμότητα που παρατηρήθηκε στην υπόθεση, ο ΠΑΟΚ τελικά κατέληξε πως χρειάζεται τον παίκτη.

Έτσι κινήθηκε πιο ενεργά τα τελευταία 24ωρα και όπως φαίνεται το deal ΠΑΟΚ-Βόλου για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό θα ολοκληρωθεί.

Οι Θεσσαλονικείς έψαχναν εναγωνιωδώς έναν παίκτη στη θέση 10 στο φινάλε των μεταγραφών και στο πρόσωπο του Πάολο Φερνάντες βρίσκουν αυτό που αναζητούσαν.

Το ζήτημα είχε και οικονομικές προεκτάσεις καθώς η ομάδα του Βόλου ήθελε να αποζημιωθεί καλά γι’αυτή την μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση και η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Δεν αποκλείεται πάντως το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βόλος να ακολουθήσει και παίκτης του ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έχουν στα σκαριά… τράμπα με τον Γιώργο Κούτσια που δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο 19χρονος επιθετικός χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του Βόλου και το σενάριο να δοθεί δανεικός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ