Ο ποδοσφαιριστής δείχνει προτίμηση την Ελλάδα καθώς του άρεσε το κλίμα ωστόσο, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει πρόταση για την απόκτηση του.

Όλοι θυμόμαστε τον Ματέους Βιτάλ στο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, παρότι δεν έπεισε για την αξία του. Αν και στους πρώτους 2-3 αγώνες έκανε “παπάδες” στην συνέχεια απογοήτευσε.

Βάλτε και την οψιόν αγοράς που είχε στα 4 εκ και τελικά επέστρεψε στην Βραζιλία. Στην Φλαμένγκο ο νεαρός εξτρέμ δεν υπολογίζεται και έχει τεθεί εκτός πλάνων.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, έχουν αναφορές για τον ποδοσφαιριστή λέγοντας πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά αυτή την φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το «supervasco», ο Μπότο έχει ψηλά στη λίστα του τον 24χρονο άσο, ώστε να καλύψει τη θέση «10».

Ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι  η Κλαμπ Μπριζ που βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του.

Ο ποδοσφαιριστής δείχνει προτίμηση την Ελλάδα καθώς του άρεσε το κλίμα ωστόσο, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει την ανάλογη πρόταση για την απόκτηση του.

Φυσικά αυτά τα περί 5 εκ ευρώ που ζητούν οι Βραζιλιάνοι απλά δεν υπάρχουν. Αν ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους, ολα γίνονται.

Ποιος είναι ο Ματέους Βιτάλ;

Ο Βραζιλιάνος “έβγαλε μάτια” στην πρεμιέρα του με τον Παναθηναϊκό. Ταχύς, τεχνίτης, επικίνδυνος μπροστά, καλός και στο πρέσινγκ. Οι οπαδοί του “τριφυλλιού” τον συμπάθησαν με τη μια. Και οι υπεύθυνοι της ομάδας χάρηκαν ιδιαίτερα για την προσθήκη στο ρόστερ ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή που κόστισε λίγα. Για το δανεισμό του. Διότι η παραμονή του είναι μια άλλη, πιο ακριβή υπόθεση….

Για να το πάρουμε από την αρχή. Ο Ματέτους Βιτάλ, που έκλεισε τα 23 του στις 12 Σεπτεμβρίου… πέρυσι πια (καλή χρονιά κιόλας), έχει αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Υπήρξε άλλωστε και διεθνής με τις Κ23 Εθνικές Βραζιλίας. Και η Κορίνθιανς έδωσε 2.000.000 ευρώ στη Βάσκο ντα Γκάμα για την απόκτησή του, το 2018. Στα ούτε 20 του ακόμη τότε, ο Βιτάλ είχε προηγουμένως μια “γεμάτη” και εντυπωσιακή χρονιά με την ομάδα που τον ανέδειξε από τα σπλάχνα της, με 30 συμμετοχές και 5 γκολ.

Η Κορίνθιανς είδε στον παίκτη μια μεγάλη ελπίδα για το μέλλον. Και δικαιώθηκε εν πολλοίς. Με τον Βιτάλ παρόντα -και με ουσιαστική συνεισφορά- σε συνολικά 110 (!) ματς στις πρώτες του δύο σεζόν, κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Παουλίστα και το 2018 και το 2019. Μέχρι να έλθει στον Παναθηναϊκό, πέρυσι τον Αύγουστο, είχε δώσει συνολικά 182 ματς (14 γκολ) με τη βραζιλιάνικη ομάδα. Ήλθε στην Ελλάδα με περγαμηνές.

Η οψιόν αγοράς και το “κάψιμο” του παίκτη…

Το κακό είναι ότι για να αποκτήσει -και μέσα στο 2021- αυτές τις προδιαγραφές, ο Ματέους ξεκίνησε να παιζει με το τριφύλλι στο στήθος έχοντας ήδη 31 ματς στα πόδια του, μέχρι τον Αύγουστο. Από τότε έχει δώσει άλλα 18 με τον Παναθηναϊκό (1.069 λεπτά συμμετοχής) μέχρι τις 19 του περασμένου Δεκεμβρίου.

Αυτός ίσως έιναι και ο λόγος που το αρχικό, εντυπωσιακό ξεκίνημά του δε συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς. Παιχνίδι με το παιχνίδι, ο Βιτάλ φαινόταν λίγο πιο κουρασμένος και λίγο πιο πεσμένος σε απόδοση.

Φυσικά, ακόμη κι αν έπαιζε σε κάθε ματς όπως στο πρώτο του, όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτά τα 4.000.000 ευρώ οψιόν αγοράς του, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δαπανηθούν από τον Παναθηναϊκό. 

Η συνέχεια είναι γνωστή και τώρα άνοιξε ένα παράθυρο για να τον ξαναδούμε στην Ελλάδα. Θα δείξει τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ