Σας είχαμε ενημερώσει από την αρχή για την συμφωνία Μορικέλι και  ΠΑΟΚ. Πλέον και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του κάνει επίσημο τον αρραβώνα με τον δικέφαλο. Κάτι ανάλογο άλλωστε είπε και ο Ρασβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε. Είναι γνωστό ότι ειδικά με τον Χοσέ Μπότο ο “δικέφαλος του βορρά” έχει ψηλά […]

Σας είχαμε ενημερώσει από την αρχή για την συμφωνία Μορικέλι και  ΠΑΟΚ. Πλέον και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του κάνει επίσημο τον αρραβώνα με τον δικέφαλο.

Κάτι ανάλογο άλλωστε είπε και ο Ρασβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε.

Είναι γνωστό ότι ειδικά με τον Χοσέ Μπότο ο “δικέφαλος του βορρά” έχει ψηλά τις κεραίες του για περιπτώσεις νέων ποδοσφαιριστών για το μέλλον αλλά και για το παρόν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο κεντρικός αμυντικός Ραούλ Μορικέλι, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόμα από 13 ετών, και έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Ο ίδιος ο παίκτης πριν λίγες ώρες τόνισε:

«Ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και επιτεύχθη συμφωνία πριν από λίγες μέρες. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή την εμπειρία που θα με εμπλουτίσει. Θα αλλάξω χώρα και όλα θα είναι καινούργια, αλλά έχω πολύ κίνητρο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ