Για ένα κοντινό «deal», που θα αφορά έναν, το λιγότερο, εκ των δύο παικτών της Λέφσκι Σόφιας, κάνει λόγο το Βουλγάρικη εφημερίδα.

Για ένα κοντινό «deal», που θα αφορά έναν, το λιγότερο, εκ των δύο παικτών της Λέφσκι Σόφιας, κάνει λόγο το Βουλγάρικη εφημερίδα.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε το Σάββατο στη Σόφια και παρακολούθησε τη Λέφσκι να επικρατεί της Χεμπάρ με 4-0» με τον λόγο να γίνεται για τους Χοσέ Κόρδοβα και Ουέλτον, οι οποίοι έπαιξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Βραζιλιάνο στράικερ να γίνεται αλλαγή προς το φινάλε.

«Αν και ο Κόρδοβα δεν είχε πολύ δουλειά να κάνει και ο Ουέλτον δεν κατάφερε να σκοράρει, ο απεσταλμένος της ελληνικής ομάδας έμεινε ευχαριστημένος με αυτό που είδε από τους δυο ποδοσφαιριστές», τονίζεται.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ η Λέφσκι μέχρι το τέλος του μεταγραφικού παραθύρου θα έχει φύγει από την ομάδα ένας εκ των Κόρδοβα, Ουέλτον ή Σούντμπεργκ, ευελπιστώντας ότι θα βάλει στο ταμείο της πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ