Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Ώρα πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπαιξε εναντίον της στη Λαμίας για το τρίποντο, στο γήπεδο της Τούμπας. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είχε να διαχειριστεί, εκτός των απουσιών, και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να κρύβει ένα τέτοιο παιχνίδι .

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, η Λαμία τον περίμενε πίσω από τη μεσαία γραμμή και έψαχνε την κόντρα. Οι γηπεδούχοι έψαχναν τρόπους να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, αφού οι αλλαγές( Ζίβκοβιτς και Τόμας)  έδωσαν ενέργεια στον Δικέφαλο. Ο Φέστα με αλλαγή της διάταξης προσπάθησε αλλά χωρίς να γίνει επικίνδυνη η ομάδα του. Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε την νίκη και το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: “Ήταν μαχητικό παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Η Λαμία είναι η καλύτερη των τελευταίων πέντε χρόνων. Είχε τρεξίματα, μαχητικό πνεύμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν λίγο αργοί, είχαν άμεση ανάκτηση κατοχής. Καταφέραμε να σκοράρουμε. Το δεύτερο μέρος ήταν περίεργο, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές και να κλείσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι”.

Για το αν υπήρξε διαφορετικό στιλ στο πρώτο μέρος: “Το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας, οδηγούσε τον αντίπαλο στο να καταναλώσει ενέργεια και να χάσει ενέργεια. Το εκμεταλλευτήκαμε με την ταχύτητα που είχαμε στο δεύτερο μέρος.

Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν συλλογική δουλειά, οι παίκτες που μπήκαν εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση της Λαμίας. Ήταν ακόμη ένα ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ. Τέτοια είδους παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε νοοτροπία σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις;. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ