100 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ώρα πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπαιξε εναντίον της στη Λαμίας για το τρίποντο, στο γήπεδο της Τούμπας. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είχε να διαχειριστεί, εκτός των απουσιών, και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να κρύβει ένα τέτοιο παιχνίδι .

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων) – Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Εβρου), Κολλιάκος (Αθηνών) – VAR/AVAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βασικός για πρώτη φορά φέτος στη Super League.

100 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Ντάντας, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα.

Λαμία: Σαράνοφ, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Σλίβκα, Τσιλούλης, Μανούσος.

Πρώτη επικίνδυνη στιγμή για την άμυνα του ΠΑΟΚ, όταν στο 5′ ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλα ο Κοτάρσκι τον σταμάτησε με τα πόδια.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, η Λαμία τον περίμενε πίσω από τη μεσαία γραμμή και έψαχνε την κόντρα, όπως έκανε στο 3′ με τον Τσιλούλη. Οι γηπεδούχοι έψαχναν τρόπους να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ έλυσε το γρίφο με την μαζική άμυνα της Λαμίας.

Στο 43′ ο Νάρεϊ εκτέλεσε κόρνερ, και ο Κούρτιτς πήδηξε πιο ψηλά από τον Σλίβκα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε δυνατά ο ΠΑΟΚ. Στο 50′ αρχικά ο Ολιβέιρα έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής το οποίο σταμάτησε ο Κορνέζος, αλλά η μπάλα έφτασε στον Λύρατζη που δοκίμασε σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ακόμα μια καλή στιγμή στο 65′ για τον γηπεδούχο. Μια κάθετη πάσα του Ντάντας, στον Αουγκούστο, ο οποίος με την σειρά του απέφυγε τον Κορνέζο, αλλά τελευταία στιγμή ο Αντέτζο του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, αφού οι αλλαγές( Ζίβκοβιτς και Τόμας)  έδωσαν ενέργεια στον Δικέφαλο. Ο Φέστα με αλλαγή της διάταξης προσπάθησε αλλά χωρίς να γίνει επικίνδυνη η ομάδα του.

 Καζναφέρης και Καρυπίδης δημιούργησαν ένταση, που λίγο ήθελε να πάρει μεγάλη έκταση. 14 λεπτά καθυστερήσεις…

Ο Μποάκι προσπάθησε να βρει την μπάλα και να εκτελέσει αλλά συγκρούστηκε με τον Κοτάρσκι. Είναι ζαλισμένος και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Μποάκι άθελά του τον χτύπησε με το γόνατο στο κεφάλι.

Ο Μποάκι αποβλήθηκε για τη φάση με τον Κοτάρσκι.

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε την νίκη και το τρίποντο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ