Κάτοικος Τούμπας θα συνεχίσει να είναι ο Ζουάν Σάστρε.

Ο Ζουάν Σάστρε αναμένεται να μείνει στην Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος του δανεισμού του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “FutbolMallorca”, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα αγοράς του Ισπανού ακραίου μπακ και να δώσει 500.000 ευρώ στην Μαγιόρκα για την απόκτησή του.

Ο Σάστρε έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και συνολικά τους «ασπρόμαυρους» και εκείνοι επιθυμούν την παραμονή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ισπανός μπακ έχει με τους Θεσσαλονικείς δύο γκολ και μία ασίστ σε 14 εμφανίσεις και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τούμπας και για τα επόμενα χρόνια.

«Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κρατήσει τον Ζουάν Σάστρε. Ο σύλλογος σχεδιάζει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς σχεδόν 500.000 ευρώ για τον δεξιό μπακ της Μαγιόρκα.

Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεωτική επιλογή αγοράς σε περίπτωση που ο 24χρονος αμυντικός παίξει πάνω από το 50% των λεπτών στην ελληνική διοργάνωση, αλλά η ελληνική ομάδα αποφάσισε να την εκτελέσει ούτως ή άλλως ακόμα κι αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θα εκτελούσαν υποχρεωτικά την εν λόγω επιλογή.

Στον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του Σάστρε. Ο Μαγιορκάνος αμυντικός έχει παίξει συνολικά 15 επίσημους αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με την οποία έχει πετύχει δύο γκολ και θεωρείται ο αντικαταστάτης του βασικού δεξιού μπακ Λύρατζη για την επόμενη σεζόν», αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ