Συνεχίζεται το σήριαλ στον μαγικό κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος ακόμη, εδώ και 2-3 χρόνια περίπου, ψάνχει το δεκάρι που θα τον απογειώσει.

Συνεχίζεται το σήριαλ στον μαγικό κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος ακόμη, εδώ και 2-3 χρόνια περίπου, ψάνχει το δεκάρι που θα τον απογειώσει.

Είχαμε μιλήσει το προηγούμενο διάστημα για τον Πάολο Φερνάντες  του Βόλου ο οποίος έχει θεωρητικά κλείσει. Η περίπτωση του όμως αργεί. Και όσο κάτι αργεί, τόσο θεωρούμε πως κάπου κολλάει.

Ο Ρουμάνος θέλει κάτι καλύτερο, και τον παίχτη του Βόλου τον έχει ως αναγκαστική λύση. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν εχει κλείσει τυπικά το θέμα.

Ενας παίκτης και μια θέση που ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τον Μπότο εδώ και μήνες λύση. Και λύση δεν παίρνει. Με την απουσία ενός ποιοτικού παίκτη, που θα στρώσει το παιχνίδι για τους επιθετικούς του δικεφάλου και θα κοιτάξει το κάθετο στυλ στον άξονα, ο ΠΑΟΚ αισθάνεται άβολα. Και ο Λουτσέσκου το γνωρίζει καλά αυτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που προέκυψε εδώ και λίγες ώρες ένα νέο όνομα, αυτό του Ζακάρια Λαμπιάντ. Ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ και ο Ιβάν Σαββίδης έχει στα χέρια του το DEAL για να το υπογράψει και να τελειώσει οριστικά το κενό στο ρόστερ.

Έδωσε το οκ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Μπότο έχει κάνει την δουλειά του, και ο Σαββίδης αναμένεται να το τελειώσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ