Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν και ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι σκέψεις ενδεκάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου;

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν και ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι σκέψεις ενδεκάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου;

Ο Ρουμάνος τεχνικός κάνει τις τελευταίες πρόβες για τους εκλεκτούς της Κυριακής. Το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Στον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν θέλουν άλλες απώλειες, ειδικά στην έδρα τους.

Οι διεθνείς επέστρεψαν και ο Λουτσέσκου κάνει πλάνα ενδεκάδας. Κάποιοι βέβαια επέστρεψαν τραυματίες όπως ο Κουλιεράκης και δεν αποκλείεται ο τεχνικός των ασπρόμαυρων να ανακατέψει την τράπουλα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Λύρατζη είναι οι αμφίβολοι της άμυνας. Γι’αυτό ο Λουτσέσκου έχει ήδη έτοιμους τους αντικαταστάτες τους. Κάργας ή Νάσμπεργκ θα βρεθούν στο πλάι του Ίνγκασον στα στόπερ και ο Βιεϊρίνια θα μετακινηθεί αριστερά για να παίξει ο Τσαούσης στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα ο Ρουμάνος δεν αλλάζει συνταγή. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ντάντας, Κούρτιτς και Αγκούστο με την επίθεση να αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ και Νέλσον Ολιβέιρα.

Η θέση του σέντερ φορ είναι κάτι που προβληματίζει τον Λουτσέσκου που δεν υπολογίζει στον Μπράντον Τόμας. Δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Γκορτεζιάνι και όλες οι ελπίδες εναποθέτονται στον Πορτογάλο φορ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ