Ώρα αποχωρήσεων και συγκίνησης στον ΠΑΟΚ! Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή μέσω του sports365.gr oΚάρολ Σφιντέρσκι δεν θα συνεχίσει στον δικέφαλο. Ο Πολωνός επιστρεψε κουνάει μαντήλι για άλλες…πολιτείες και ο ΠΑΟΚ θα ανασάνει οικονομικά. Οριστικοποιείται το «χρυσό» deal με τον Κάρολ Σφιντέρσκι καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την πώλησή του στο MLS ! […]

Ώρα αποχωρήσεων και συγκίνησης στον ΠΑΟΚ! Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή μέσω του sports365.gr oΚάρολ Σφιντέρσκι δεν θα συνεχίσει στον δικέφαλο.

Ο Πολωνός επιστρεψε κουνάει μαντήλι για άλλες…πολιτείες και ο ΠΑΟΚ θα ανασάνει οικονομικά.

Οριστικοποιείται το «χρυσό» deal με τον Κάρολ Σφιντέρσκι καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την πώλησή του στο MLS ! Ο Πολωνός ετοιμάζει βαλίτσες για MLS και ο ΠΑΟΚ βάζει στα ταμεία του κοντά στα πέντε εκατ. ευρώ.

Από την συμφωνία του ΠΑΟΚ για την πώληση του Σφιντέρσκι, κερδισμένη θα βγει και  η Γιαγκελόνια, με  ποσοστό της τάξεως του 10% βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Σφιντέρσκι ολοκληρώνει μια παρουσία στον ΠΑΟΚ με απολογισμό 134 συμμετοχών, 35 γκολ και 14 ασίστ και βεβαίως με τον Δικέφαλο να του ανοίγει διάπλατα την πόρτα της Εθνικής, κάνοντας ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα!

 

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик