Είναι κοινή παραδοχή πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές... Και η αγορά ανοίγει σε λιγότερο από ένα μήνα. Τότε που οι Θεσσαλονικείς θα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ενίσχυση.

Είναι κοινή παραδοχή πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές… Και η αγορά ανοίγει σε λιγότερο από ένα μήνα. Τότε που οι Θεσσαλονικείς θα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ενίσχυση.

Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται στην Κύπρο με γνώμονα την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε εχθές βράδυ την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 της ΑΕ Λεμεσού αλλά η σημαντικότητα των δηλώσεών του εστιάζουν αλλού!

Ο κόσμος ζητάει μεταγραφές και δεν έχει άδικο. Σε αυτή τη συνθήκη αναφέρθηκε και ο Ρουμάνος τεχνικός, μεταξύ άλλων, δίνοντας αρκετούς λόγους στους φίλους της ομάδας να αισιοδοξούν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Για το αν νιώθει ότι συνεχίζεται η καλή εικόνα της ομάδα ή αν περιμένει περισσότερα: «Είναι άλλη κατάσταση η σημερινή, άλλη τα επίσημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όρεξη και τη διάθεση στις προπονήσεις. Σήμερα υπήρχε και μα μικρή κόπωση. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στα επίσημα»

Για το αν αλλάζει το σκεπτικό του για τις μεταγραφές τώρα που έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του: «Παρόλο που υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία σε συγκεκριμένες θέσεις. Έχουμε συζητήσεις, έχουμε ένα πλάνο που αναλύουμε. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές οπότε δε μπορούμε να χαλάσουμε χατίρι».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ