Με τους φιλάθλους στην Τούμπα ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Μετά την δικαίωση του Παναθηναϊκού πριν από λίγες ημέρες ήρθε και αυτή του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων γεγονός που σημαίνει ότι στην πρεμιέρα ο κόσμος του θα δώσει κανονικά το παρόν στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών αλλά τελικά μετά την έφεση που άσκησαν δικαιώθηκαν. Παρέμεινε μόνο το πρόστιμο των 45.000 ευρώ. Επομένως ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του στα ματς με Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Λαμία.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπή Εφέσεων:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφαση της πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 αποφάσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000)».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик