Ώρα Ολλανδίας για τον ΠΑΟΚ! Ο “δικέφαλος” του Βορρά πραγμτοποίησε σήμερα την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, Και αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίς του. Μία θετική ειδηση που προκύπτει από τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου είναι ο Ίγκι Ίνγκασον. O Ίνγκι Ίνγκασον έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα τη φετινή χρονιά με […]

Ώρα Ολλανδίας για τον ΠΑΟΚ!

Ο “δικέφαλος” του Βορρά πραγμτοποίησε σήμερα την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, Και αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίς του.

Μία θετική ειδηση που προκύπτει από τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου είναι ο Ίγκι Ίνγκασον.

O Ίνγκι Ίνγκασον έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα τη φετινή χρονιά με ΠΑΟΚ κι Εθνική Ομάδα αλλά πάντα ήταν διαθέσιμος για το σύλλογο. Έτσι λοιπόν δε θα μπορούσε να λείπει ούτε από την προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία.

Ο Ισλανδός στόπερ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Άπελντοορν. Οπου θ’ ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του. Εκεί θα βρει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τον άνθρωπο που τον έφερε στην Τούμπα τον Ιανουάριο του 2019. Ενώ ουσιαστικά θα ενσωματωθεί μαζί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Οπως ακριβώς είχε γίνει κι εκείνο το χειμώνα, όντας κι οι δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά οι 30 ποδοσφαιριστές είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας , Νινούα, Καντουρί, Σβαμπ , Καγκάβα, Ουάρντα, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κούτσιας, Ολιβέιρα».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ