Δεν είναι μόνο μεγάλο πρότζεκτ αλλά και σημαντικός στα πλάνα του προπονητή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει... καρτερικά ένα θετικό νέο από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον τραυματισμό του.

Δεν είναι μόνο μεγάλο πρότζεκτ αλλά και σημαντικός στα πλάνα του προπονητή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει… καρτερικά ένα θετικό νέο από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Λουτσέσκου έχει δείξει πως δύσκολα αλλάζει συνήθειες. Οι επιλογές ενδεκάδας δεν εκπλήσσουν στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Τα απρόοπτα είναι μόνο που τον οδηγούν να ανακατέψει την τράπουλα. Και αυτό θα κάνει στο κέντρο της άμυνας αν δεν καταστεί δυνατό να παίξει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ο 18χρονος σέντερ μπακ λογίζεται πλέον ως βασικό στέλεχος της ομάδας παρά το νεαρό της ηλικίας του. Κάθε του απουσία συνιστά απώλεια και έτσι το βλέπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χθες ο Έλληνας διεθνής δεν προπονήθηκε κανονικά λόγω του τραυματισμού που κουβαλάει. Ο Ρουμάνος προπονητής ωστόσο θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή (ήτοι στην σημερινή προπόνηση), ελπίζοντας ότι πλάνα τους θα μείνουν ως έχουν! Ειδάλλως ένας εκ των Κάργα ή Νάσμπεργκ θα πάρουν θέση στο πλάι του Ίνγκασον.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ