Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ίβαν Νάσμπεργκ από τη Βαλερένγκα.

Συνεχίζεται το μεταγραφικό κρεσέντο από τον ΠΑΟΚ. Με σειρά να παίρνει ο Ιβάν Νάσμπεργκ! Τον 26χρονο αμυντικό της Βαλερένγκα.

Είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και είναι πιστός στρατιώτης της ομάδας του, καθώς έλειψε μόνο το 2016 για μια σύντομη παρουσία στην Σουηδική Βάλμπεργκς. Με ύψος 1.87μ. έχει  141 ματς με τη Βαλερένγκα, 4γκολ και 3 ασίστ.

Ο παίκτης είναι και διπλοθεσίτης μάλιστα, καθώς μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ, όσο και ως αριστερός μπακ. Κάτι ,που όσοι γνωρίζουν τον Λουτσέσκου ξέρουν πως παίζει σημαντικό ρόλο για την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ίβαν Νάσμπεργκ από τη Βαλερένγκα. Ο νέος στόπερ του Δικεφάλου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασία και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 3…

Ο Ίβαν Ταρέκ Φιέλσταντ Νάσμπεργκ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1996 στο Όσλο της Νορβηγίας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την έδρα της Βαλερένγκα. Ο Νάσμπεργκ εντάχθηκε στην ομάδα σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Πέρασε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ξεχώρισε νωρίς και σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα.

Στις πρώτες του χρονιές σε επαγγελματικό επίπεδο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν σταθερό μέλος της δεύτερης ομάδας και τη σεζόν 2016-17 την πέρασε δανεικός στη Σουηδία και την Βάρμπεργκ.

Επέστρεψε στο Όσλο, δούλεψε σκληρά και σταδιακά πήρε ρόλο βασικού στη Βαλερένγκα. Μάλιστα το 2020 που η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση, αναδείχθηκε MVP, ενώ συνολικά μετράει 152 συμμετοχές, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιο του Νάσμπεργκ ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη που αναζητούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και πλέον ο Νορβηγός έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Καλώς ήρθες Ίβαν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι