Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ξεχώριζε στο σημερινό μενού της Superleague. Με τις δύο ομάδες να δίνουν την μάχη για ένα τρίποντο, χρήσιμο για διαφορετικούς λόγους. Από την μία ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να επαναλάβει την περσινή καταστροφική πορεία του στα ντέρμπι. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να επαναπροσδιορίσει την ύπαρξη της στο πρωτάθλημα. Ο […]

Το ΠΑΟΚΑΕΚ ξεχώριζε στο σημερινό μενού της Superleague. Με τις δύο ομάδες να δίνουν την μάχη για ένα τρίποντο, χρήσιμο για διαφορετικούς λόγους.

Από την μία ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να επαναλάβει την περσινή καταστροφική πορεία του στα ντέρμπι. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να επαναπροσδιορίσει την ύπαρξη της στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος από την ΑΕΚ και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Σε παθητικό ρόλο η φιλοξενούμενη που έψαχνε την ευκαιρία για κόντρα επίθεση. Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη το 1-0 για τον δικέφαλο του Βορρά.

Στο δεύτερο πάλι ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά, και η άμυνα της ΑΕΚ έμπαζε από παντού. Από ένα σημείο και μετά ο αγώνας άνοιξε με τις ομαδες να κοιτάνε να βρουν το γκολ, η κάθε μια για ξεχωριστούς λόγους. H AEK δημιούργησε μόλις μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0, και πήρε μεγάλο προβάδισμα νίκης.

Εντυπώσεις και βαθμούς απολύτως δίκαια ο ΠΑΟΚ, και η ΑΕΚ θα πρέπει να λύσει τα πολλα αμυντικά της προβλήματα. Ο Μπίσεσβαρ μακράν ο καλύτερος του γηπέδου, και εξαιρετική παρουσία ο Σβεμπ.

Ο αγώνας – Α Ημίχρονο

Πιο δυναμικά μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο ο γηπεδούχος, αλλά στην συνέχεια η φιλοξενούμενη ισορρόπησε το παιχνίδι.

Στο 9′ η πρώτη στιγμή του αγώνα που ήταν για την ΑΕΚ. Ο Γέβτιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ!

Η πρώτη καλή στιγμή στο 23ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ, αλλά το γκολ του Μπίσεσβαρ που πετάχτηκε μόνος του στην εστία της ΑΕΚ ακυρώθηκε με το var ως οφσάιντ.

Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Σβαμπ αλλά όταν έφτασε σε θέση βολής, έκανε κακό σουτ, και χάθηκε μια καλή ευκαιρία.

Ακόμα μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Λουτσέσκου στο 29ο λεπτό. Ο Στάνκοβιτς έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Αουγκούστο.

O ΠΑΟΚ είναι πιο επικίνδυνος και είχε δύο κλασικές ευκαιρίες. Ξεχωριστή παρουσία ο Σβαμπ, που κάνει πολύ δουλειά για τους γηπεδούχους.

Και τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που έψαχνε περισσότερο. Στο 42′ έκανε φοβερή κίνηση ο Μπίσεσβαρ και  με σουτ μέσα από την περιοχή, κέρδισε τον Στάνκοβιτς, που φάνηκε ότι δεν το περίμενε.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 46′.  Λίγο άουτ πέρασε η  κεφαλιά του Αουγκούστο. Εκτελεί ο Κούρτιτς και κάνει το 2-0. Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Β’ Ημίχρονο

Με φόρα Από το πρώτο ημίχρονο μπήκε και στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 48′.Τετ α τετ του Μπίσεσβαρ, έβγαλε ο Στάνκοβιτς και στην συνεχεία υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ.

Στο 53ο λεπτό ο Σβαμπ που είναι ίσως ο καλύτερος του γηπέδου, έχασε με κεφαλιά μια μοναδική ευκαιρία. Προβληματική η άμυνα των «κιτρινόμαυρων»  που μπάζει…

Μετά από πολύ ώρα και στο 68′ η ΑΕΚ είχε μια  καλή ευκαιρία. Τετ α τετ Ανσαριφάρντ, με Πασχαλάκη… αλλά απογοήτευσε με την προσπάθεια του ο Ιρανός.

Στο 77′ κερδισμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Το πήρε ο Μπίσεσβαρ ύστερα από άτσαλο τάκλιν του Μισελέν!

Στο 83′ η ΑΕΚ βρίσκει γκολ έπειτα από εξαιρετική κίνηση από τον Γκαρσία, βγάζει πάσα πάρε-βάλε στον Μοχαμάντι. Αλλά ακυρώθηκε από το VAR αφού ο Ανσαριφάρντ, που ήταν σε θέση οφσάιντ, παρεμπόδισε τον Πασχαλάκη!

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ