Ο Μπλάνκο είναι μια δύσκολη μεταγραφή, αλλά αξίζει τον κόπο και το χρήμα που έχουν σκοπό να ρίξουν οι πράσινοι για να τον αποκτήσουν. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα ολοκληρωθεί τελικά. Μπορεί να καθυστερήσει, αλλά οι πράσινοι έχουν οπλιστεί με υπομονή και με το χρήμα που θα ρίξουν θα ξεπεράσουν τα απρόβλεπτα εμπόδια που […]

Ο Μπλάνκο είναι μια δύσκολη μεταγραφή, αλλά αξίζει τον κόπο και το χρήμα που έχουν σκοπό να ρίξουν οι πράσινοι για να τον αποκτήσουν. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα ολοκληρωθεί τελικά. Μπορεί να καθυστερήσει, αλλά οι πράσινοι έχουν οπλιστεί με υπομονή και με το χρήμα που θα ρίξουν θα ξεπεράσουν τα απρόβλεπτα εμπόδια που έχουν βγει.

Η επιθυμία του παίχτη είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό.

Ξεπεράστηκε το εμπόδιο της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά το πριμ υπογραφής που αξιώνουν οι πολλοί μάνατζερ του Αργεντινού μέσου, την κάνουν δύσκολη χρονικά, και μόνο.

Το αναφέρει ο Φρεγκόσι στο Twitter που έχει καλή άποψη για τα δεδομένα της μεταγραφής.

«Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα παίξει στην Μπόκα; Ναι, είναι αλήθεια ότι έγινε μια διερευνητική επαφή, αλλά η Μπόκα αποφάσισε να μην κινηθεί περαιτέρω για την περίπτωσή του»

Ο Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να το πάει μέχρι τέλους και παίζει τα ρέστα του για την υπογραφή του 27χρονου δημιουργικού χαφ.

Ο Μπλάνκο μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου από την Ιντεπεντιέντε, αφού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αλλά το εμπόδιο είναι τα ποσοστά που έχουν και οι εκπρόσωποι του.

Καθημερινά ξεφυτρώνουν και νέοι μάνατζερ με μικρά ποσοστά που αξιώνουν χρήματα από την μεταγραφή του. Μια νέα περίπτωση Παλάσιος, και οι πράσινοι έχουν την εμπειρία και την υπομονή να την ολοκληρώσουν.

Οι τελευταίες πληροφορίες  μας λένε πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια συμβολαίου του παίκτη, όσο και για το μπόνους υπογραφής.

Επειδή είναι αρκετοί οι εμπλεκόμενοι, κάτι που συνηθίζεται στην Λατινική Αμερική λογικά θα καθυστερήσει τις τελικές αποφάσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι