Ο Αλέξις Τρουιγιέ λοιπόν ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα σήμερα, Δευτέρα, και αναμένεται από αύριο να πιάσει δουλειά, υπο τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός και Τρουιγιέ είναι και επίσημα μαζί. Με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην ΑΘήνα και να φοράει σήμερα και επίσημα τα πράσινα. Σε μια ανακοίνωση με …στιλ και νέο ύφος.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ λοιπόν ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα σήμερα, Δευτέρα, και αναμένεται από αύριο να πιάσει δουλειά, υπο τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γάλλος μέσος αποτέλεσε μία από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και στις πρώτες  δηλώσεις του με τα πράσινα στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ, μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

«Ένιωσα μεγάλη χαρά. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο, οπότε όταν έμαθα την πρόταση του Παναθηναϊκού δεν δίστασα καθόλου».

Μίλησες με κάποιους για να συλλέξεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό προτού υπογράψεις;

«Γνωρίζω αρκετά στοιχεία για την ιστορία του Παναθηναϊκού και επίσης ότι έχουν παίξει κι άλλοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μίλησα με ανθρώπους του συλλόγου και μου επιβεβαίωσαν την εικόνα που είχαν για την ομάδα».

Φεύγεις πρώτη φορά από τη Γαλλία. Νιώθεις έτοιμος για αυτό;

«Είμαι έτοιμος».

Πώς θα περιέγραφες αγωνιστικά τον εαυτό σου;

«Είμαι ένας διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής. Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά, έχω καλή τεχνική, μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και μέσα από τη δουλειά έρχεται αυτό».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Σας δίνω ραντεβού στο γήπεδο. Είδα πόσο θερμό κοινό έχει ο Παναθηναϊκός, κάτι που διαπίστωσα ο ίδιος στο γήπεδο την Κυριακή. Είναι ιδιαίτερη τιμή να παίζει κανείς μπροστά σε τέτοιο κοινό. Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν