Η περίπτωση του Γιάκομπ Κρίστενσεν απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και δεν μιλάμε μόνο για ενδιαφέρον αλλά ουσιαστικές κινήσεις που θα έφερναν το σημαντικό deal.

Η περίπτωση του Γιάκομπ Κρίστενσεν απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και δεν μιλάμε μόνο για ενδιαφέρον αλλά ουσιαστικές κινήσεις που θα έφερναν το σημαντικό deal.

Ο 22χρονος Δανός χαφ ήταν από τα “λαβράκια” που εντόπισαν οι άνθρωποι των πράσινων από την σκανδιναβική αγορά. Φέρελπις και με ωριμότητα στο παιχνίδι του ηγείται της προσπάθειας της Νόρτζελαντ για το πρωτάθλημα.

Στον Παναθηναϊκό ήθελαν πολύ τον παίκτη και χτύπησαν την πόρτα της ομάδας από την Δανία, προλαβαίνοντας κάθε πιθανό μνηστήρα. Όμως ατύχησαν καθώς η Νόρτζελαντ αν και έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση, δεν πουλούσε εκείνη την περίοδο τον παίκτη.

Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά από μια 10ετία για τους Δανούς έβαλαν φρένο σε κάθε διαπραγμάτευση αφού δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν τον πολυτιμότερο παίκτη του σε μια τόσο σημαντική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έφτασε την προσφορά έως και το 1,5 εκατομμύρια ευρώ, πλησιάζοντας αρκετά τα στάνταρ που είχε θέσει οι Σκανδιναβοί. Οι πράσινοι θα επιχειρήσουν και τον Ιανουάριο να προσελκύσουν την ομάδα για τον Δανό όμως και πάλι οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

Στην Νόρτζελαντ έχουν επενδύσει πολλά σε αυτή τη σεζόν και μόνο με μια εξωπραγματική πρόταση θα έδιναν τον Κρίστενσεν εν μέσω διεκδίκησης του τίτλου.

Από την άλλη ο Δανός βλέπει θετικά μια μετακίνηση του σε άλλο πρωτάθλημα και με τον μάνατζερ του υπάρχουν επαφές για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του τον Ιανουάριο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κυκλώσει στο μπλοκάκι του ο Γιοβάνοβιτς και τον θέλει σαν τρελός στο ρόστερ.

Σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις για τον Δανό ποδοσφαιριστή.

Πως να χαλάσει το χατίρι του Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος….

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ