Όσο μια ομάδα κερδίζει, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις των παικτών. Ο Παναθηναϊκός κάνει φέτος πρωταθλητισμό και κάποια κομβικά συμβόλαια παικτών θέλουν ειδική μεταχείριση.

Όσο μια ομάδα κερδίζει, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις των παικτών. Ο Παναθηναϊκός κάνει φέτος πρωταθλητισμό και κάποια κομβικά συμβόλαια παικτών θέλουν ειδική μεταχείριση.

Στον Παναθηναϊκό όλα κυλούν ήρεμα και θετικά. Το 5/5 φέρνει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας και όλοι αδημονούν για ανάλογη συνέχεια. Το φετινό ρόστερ των πράσινων δεν στηρίχθηκε σε πολλά πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

Κυρίως γιατί έχει διατηρηθεί ο κορμός από τις προηγούμενες σεζόν που το μπάτζετ δεν ήταν τεράστιο. Η φετινή πρωταθληματική χρονιά ωστόσο συνέπεσε σε μια περίοδο που σημαντικά συμβόλαια πλησιάζουν την ημερομηνία λήξης.

Παίκτες ενδεκάδας όπως οι Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Πέρεθ μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι αν δεν ανανεώσουν. Όπως γίνεται αντιληπτό από τον Ιανουάριο έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν με όποιες επιπτώσεις συνεπάγονται για τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί συνεπώς το αγωνιστικό σκέλος να πηγαίνει εξαιρετικά όμως αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν προτεραιότητα για να μην διαταραχθεί η ισορροπία του συνόλου. Οι παίκτες πρώτης γραμμής μπορεί να είναι επαγγελματίες αλλά χρειάζονται και κίνητρο! Κυρίως να έχουν το μυαλό τους στο πως θα επιτευχθούν οι στόχοι και όχι σε ενδεχόμενη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Στον Παναθηναϊκό έχουν επίγνωση των ζητημάτων και κινούνται μεθοδικά για να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, προχωρώντας απερίσπαστοι στην χρονιά πρωταθλητισμού. Είναι σίγουρο όμως πως θα γίνουν και γενναίες αυξήσεις όσο η ομάδα κερδίζει!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ