Στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτεραιότητα είναι πάντα η διαχείριση του ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός μετράει επιστροφές ενόψει Τούμπας αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για ενδεκάδα.

Στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτεραιότητα είναι πάντα η διαχείριση του ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός μετράει επιστροφές ενόψει Τούμπας αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για ενδεκάδα.

Έρχεται το πρώτο μεγάλο εκτός έδρας τεστ για τους πράσινους. Έχοντας το 5/5 πηγαίνουν στην Τούμπα για να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Το προηγούμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός μετρούσε πληγές κυρίως στην άμυνα αλλά αυτούς που εμπιστεύτηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο.

Τι θα κάνει τώρα ο προπονητής των πράσινων; Η συζήτηση εύλογα πηγαίνει στο κέντρο της άμυνας. Το βασικό δίδυμο Σένκεφελντ & Μάγκνουσον έμειναν στα “πιτς” για σημαντικό διάστημα. Οι Σάρλια και Πούγγουρας μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά και ανταποκρίθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός μέτρησε μόνο νίκες στο διάστημα αυτό και μάλιστα η μία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τώρα που οι δύο βασικοί επανήλθαν στο 100% της ετοιμότητάς τους θα πάρουν άμεσα φανέλα βασικού; Ή ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να εμπιστευτεί ξανά το εναλλακτικό δίδυμο;

Το θέμα διαχείριση έρχεται πρώτο στην ιεραρχία και ο τεχνικός της ομάδας έχει μπροστά του δύσκολη “σπαζοκεφαλιά”. Από την μία η ποιότητα και η εμπειρία, από την άλλη η αξιοπιστία που πρέπει να επιβραβεύεται.

Η λογική λέει πως δεν θα έχουμε απότομη αλλαγή. Ένας εκ των Σάρλια ή Πούγγουρα (που συνείσφεραν στα “δύσκολα”) θα διατηρηθεί και στην Τούμπα με τις παρεμβάσεις να γίνονται ομαλά!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ