Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε επίσημη θέση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για να ηρεμίσουν τα πράγματα και να καθησυχάσουν οι φίλοι της ομάδας.

Η μεταγραφική εκκρεμότητα παραμένει  στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πάει στον πρώτο αγώνα με την Σλάβια χωρίς επιθετικό.

Εδώ και ώρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στην ΠΑΕ, που μας δείχνει ότι σκάει νέα μεταγραφή. Ο Αλαφούζος πήρε το μήνυμα που του έστειλε με δηλώσεις του ο Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής των πρασίνων είναι ένας άνθρωπος που αν δεν βρει αυτό που θέλει, αν δεν βρει τον εκλεκτό για την εκάστοτε θέση, δεν πρόκειται να πάρει κάποιον απλά για να τον πάρει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Έτσι λειτουργεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει την ομάδα του με σημαντικές ελλείψεις. Ο κόσμος βλέπει μια μεγάλη στασιμότητα και έχουν αρχίσει για τα καλά οι γκρίνιες.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε επίσημη θέση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για να ηρεμίσουν τα πράγματα και να καθησυχάσουν οι φίλοι της ομάδας.

Ανέφεραν χαρακτηριστικά:

“Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινήσει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ