Με το δίδυμο των βασικών στόπερ στα... "πιτς", ο Γιοβάνοβιτς βλέπει ότι η σεζόν δε μπορεί να βγει χωρίς έναν ακόμη στόπερ που θα μπορεί να "συγκρατεί" τον Σάρλια από τα συνήθη του λάθη. Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει και η κίνηση ίσως γίνει άμεσα...

Παναθηναϊκός: Ψάχνει… σιγουριά στο κέντρο της άμυνας! Οι “πράσινοι”, αν και ήταν αρκετά νευρικοί και σίγουρα όχι όπως θα ήθελε να δει την ομάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπήκαν, πάντως, με το δεξί στη νέα σεζόν. Η νίκη επί του Ιωνικού είχε, μάλιστα και… εξωτικό “ορεκτικό”, που ανέβασε κι άλλο τη διάθεση όσων βρέθηκαν στο γήπεδο. Όταν τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Μπερνάρντ, το χειροκρότημα και ο ενθουσιασμός πήγαν στα ύψη.

Το γιατί το έχουμε εξηγήσει πολύ πολύ νωρίς, από την ημέρα που το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο έγινε γνωστό. Είναι πρωτοκλασάτος παίκτης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα. Αν και συνήθως παίζει από αριστερά, η εμπειρία και η τεχνική του του επιτρέπουν άνετα να γίνει ο “εγκέφαλος” του “τριφυλλιού” στο κέντρο. Και, γενικά, από τη μέση και μπροστά ο εφετινός Παναθηναϊκός είναι, σε προδιαγραφές, για μεγάλα πράγματα.




Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αξιόπιστο μπακ-απ στα στόπερ του…

Όμως -και- στο ματς με τον Ιωνικό έγινε κάτι φανερό. Εξαιρετικής ποιότητας στόπερ ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, αλλά ο Ιβάνοβιτς πρέπει να τον διαχειριστεί με “τρόπο” εφέτος, διότι το βαρύ περσινό του ιστορικό τον έχει, λογικά, αφήσει πίσω. Ο τραυματισμός του στο 33′ του ματς με τον Ιωνικό είναι ενδεικτικός. Και με τον Μπαρτ Σένκενφελτ επίσης εκτός, άλλη λύση καθαρόαιμου στόπερ εκτός από τον Αχιλλέα Πούγγουρα δεν υπάρχει.

Με δεδομένο ότι ο Ζβόνιμιρ Σάρλια είναι επιρρεπής στο λάθος και ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης ούτε πολυθέλει -δεν είναι και η θέση του, άλλωστε- ούτε μπορεί να σταθεί με άνεση σ’ αυτό το ρόλο, οι “πράσινοι” έχουν πρόβλημα. Και πρέπει να το λύσουν άμεσα. Το δίδυμο Σάρλια-Πούγγουρα δεν εμπνέει σιγουριά. Και ο Παναθηναϊκός έχει βγει σε αναζήτηση στόπερ.




Αυτός δε μπορεί να είναι επιπέδου Μάγκνουσον ή Σένκενφελτ, φυσικά. Αλλά πρέπει να είναι ένα σκαλί παραπάνω από τα σημερινά μπακ-απ του βασικού του διδύμου στην άμυνα, αφού ο Γιώργος Σιδεράς είναι ένα πρότζεκτ με σημαντική προοπτική, αλλά έκλεισε τα 20 στις 30 Μαΐου και δε μπορεί να πάρει τόση ευθύνη στις πλάτες του. Η αγορά έχει λύσεις να προσφέρει, το ψάξιμο έχει ήδη ξεκινήσει και η κίνηση θα γίνει σύντομα. Ίσως και άμεσα…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι