Προς το παρόν ο Βραζιλιάνος συνεχίζει με  ατομικά τις προπονήσεις του λόγω ενός θέματος στον ώμο, με τον ίδιο να τονίζει  πάντως πως περιμένει με αγωνία να παίξει.

Στο «Τριφύλλι» αναμένουν όλοι το ντεμπούτο του Μπερνάρ, που ήταν για φέτος η… βόμβα της ομάδας και ανεβάζει άρδην το επίπεδο της γραμμής κρούσης του Παναθηναϊκού.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όλα δείχνουν θα γυρίσει στην δράση ο Σένκεφελντ.

Ο Βραζιλιάνος που καίει όλους τους φίλους αλλά και τον Γιοβάνοβιτς, είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Προς το παρόν ο Βραζιλιάνος συνεχίζει με  ατομικά τις προπονήσεις του λόγω ενός θέματος στον ώμο, με τον ίδιο να τονίζει  πάντως πως περιμένει με αγωνία να παίξει.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι στον Παναθηναϊκός δεν είχαν λάβει γνώση όπως και θα έπρεπε για την εξάρθρωση ωμοπλάτης του Βραζιλιάνου 10 ημέρες πριν στείλει υπογεγραμμένα τα συμβόλαια.

Το κακό και το ζητούμενο για τους ανθρώπους του τριφυλλιού είναι ότι η συγκεκριμένη πάθηση δεν θεραπεύεται μια και έξω, παρά μόνο με χειρουργείο. Οπότε πότε θα αποφασιστεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Πως όμως στα ιατρικά που πέρασε ο ποδοσφαιριστής από τους πράσινους δεν εντόπισαν το παραπάνω πρόβλημα;

Από την άλλη ουσιαστικά απροπόνητος είναι ακόμα ο Βραζιλιάνος, άρα πως λένε με σιγουριά ορισμένοι ότι θα παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γιοβάνοβιτς και συνεργάτες δεν θέλουν να ρισκάρουν την υγεία του αποκτήματος τους σε μια βιαστική επιλογή. Αυτός είναι και ο λόγος που το πάνε με το μαλακό  για να μην τρέχουν μετά.

Ένα ευαίσθητο θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ