Τι συμβαίνει με Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζο;

Πολλές οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την επίσημη πρεμιέρα για το τριφύλλι, στα πλαίσια του Europa Conference League.

Συνεχίζεται η προσπάθεια που κάνουν οι “πράσινοι για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Γιατί μπορεί κανείς να μην το λέει ευθέως, αλλά αυτός είναι ο στόχος τους.

Λογικό είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, και η διοίκηση θα πρέπει να του κάνει πιο εύκολο το έργο του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως δεν αισθάνεται απόλυτα ασφαλής και κυρίαρχος στο πράσινο στρατόπεδο.

Μέσω του Sports365.gr σας αποκαλύπτουμε μία κατάσταση που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός το τελευταίο διάστημα δεν έχει τον πρώτο λόγο στον σχεδιασμό του παναθηναϊκού. Με τελευταίο παράδειγμα την έλευση του Τόρο.

Αποκτήθηκε λοιπόν ένας παίκτης ο οποίος δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, και ούτε πρόκειται να υπολογίζεται στα πλάνα του.  Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης προορίζεται για δανεικός.

Άλλη μία περίπτωση εκείνη του Βιτίνιο. Για τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς δεν έδωσε ακόμη το πράσινο φως. Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός και οι άλλες πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Μετά μάλιστα και από έναν κύκλο διαπραγματεύσεων που χαρακτηρίζεται και ως σήριαλ.

Ποιος τον ρώτησε τελικά τον Ιβάν; Παίρνει απόφαση άλλος και έπειτα δίνει το οκ ο προπονητής; Ο Βιτίνιο δεν είναι κρυφό πως δεν ήταν επιλογή του ίδιου του έμπειρου τεχνικού.

Τελευταία τίθεται ένα σημαντικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει σε πολύ πρόσφατη τοποθέτηση του πως “αργήσαμε πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών”. Αν το συνδυάσουμε με τις φήμες περί δυσαρέσκειας του για τα ονόματα που έρχονται, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Είναι θέμα συνεννόησης;

Είναι θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Σέρβου;

Είναι όντως θέμα καθυστέρησης;

Εμείς ερωτήματα θέτουμε. Και περιμένουμε να δούμε αν είναι κάτι συμπτωματικό ή,  δεν υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προπονητή.

Ένα πρόβλημα που μεγαλώνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι