Ώρα αλλαγών, βελτιώσεων και …προσθαφαιρέσεων ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Το γαϊτανάκι των ανανεώσεων συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πλάνα στο μυαλό του. Όπως σας είχαμε αναφέρει, προτεραιότητα για τους “πράσινους” αποτελούν οι περιπτώσεις των Χατζηγιοβάνη και Χουανκάρ. Με τους οποίους θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η “χρυσή τομή” μέσα στις […]

Ώρα αλλαγών, βελτιώσεων και …προσθαφαιρέσεων ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Το γαϊτανάκι των ανανεώσεων συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πλάνα στο μυαλό του.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, προτεραιότητα για τους “πράσινους” αποτελούν οι περιπτώσεις των Χατζηγιοβάνη και Χουανκάρ.

Με τους οποίους θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η “χρυσή τομή” μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί θετικά για τους δυο συγκεκριμένους παίκτες, ενώ παράλληλα έχει κάνει και τις εισηγήσεις του και για τους υπόλοιπους. Οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2022. Οι “πράσινοι” θέλουν να τελειώσουν τα θέματα των ανανεώσεων, πριν το τέλος Δεκεμβρίου.

Έτσι ώστε να μην μπορούν οι συγκεκριμένοι παίκτες να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες, ώστε να φύγουν ως ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο Μπουζούκης δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που θα παραμείνουν. Καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την ομάδα και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το συμβολαιο του δεν θα ανανεωθεί.

Οσον αφορά τα μπακ. Μπορεί ο Κώτσιρας να μην έχει πείσει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι , που εκτιμούν ότι πλησιάζει σιγά-σιγά η ώρα που θα πάρει την ευκαιρία του ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός μπακ-χαφ επέστρεψε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, εντασσόμενος αρχικά στη β’ ομάδα. Πάντοτε όμως το πλάνο ήταν να ανέβει στην πρώτη, κάτι που φυσικά έχει ήδη γίνει τελευταία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ